Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alina Gorghiu: Lui Ponta ii e frica

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: Lui Ponta ii e frica

Presedintele PNL Alina Gorghiu ii raspunde premierului Victor Ponta dupa acuzatiile de ieri conform carora PNL a ajuns sa semene cu PDL. Victor Ponta seamana perfect cu Victor Ponta de anul trecut, cel care. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu: PNL pregateste programul de guvernare. Ne dorim ca Victor Ponta sa inteleaga ca trebuie sa plece de la guvernare

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat la finalul sedintei Biroului Politic National, organizata vineri la Iasi, ca PNL pregateste programul de guvernare si ca in partid opinia unanima este ca Guvernul.

Alina Gorghiu: PNL pregateste programul de guvernare. Ne dorim ca Victor Ponta sa inteleaga ca trebuie sa plece de la guvernare (VIDEO)

Presedintele vechiului PNL, Alina Gorghiu, a declarat la finalul sedintei Biroului Politic National, organizata vineri la Iasi, ca PNL pregateste programul de guvernare si ca in partid opinia unanima este.

Alina Gorghiu: Ponta seamana perfect cu Ponta de anul trecut care le-a refuzat sutelor de mii de romani din diaspora dreptul de a vota

Alina Gorghiu continua atacurile la adresa lui Victor Ponta. Copresedintele PNL i-a cerut din nou premierului sa organizeze alegeri partiale si a declarat ca Ponta de acum seamana cu cel de anul trecut, care le-a.

Alina Gorghiu: Daca Victor Ponta nu intelege sa plece de la guvernare, il vom ajuta sa inteleaga

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a explicat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Partidul National Liberal este pe un val de putere, dar acesta trebuie folosit si este nevoie de foarte multa munca din.

Ponta compara noul PNL cu PDL-ul lui Traian Basescu: Scandal si atat!

Razboiul declaratiilor intre Victor Ponta si liderii PNL continua. Premierul a taxat din nou refuzul liberalilor de a discuta pe mai mai multe teme de actualitate, printre care si codul electoral. Stilul.

Ponta critica noul PNL: Scandal si atat

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, referitor la solicitarea liberalilor de a se organiza alegeri partiale, ca noul PNL incepe sa se semene tot mai tare cu vechiul PDL si ca mosteneste scandalul marca inregistrata Traian Basescu, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )