Libnet.ro
UNICEF

06:00

Consiliul Concurentei a dat amenzi de 40 de milioane de euro anul trecut, dublu fata de 2013

B1 B1,
Consiliul Concurentei a dat amenzi de 40 de milioane de euro anul trecut, dublu fata de 2013

Consiliul Concurentei a dat anul trecut amenzi in valoare de 40 de milioane de euro, dublu fata de anul 2013, a declarat presedintele institutiuei, Bogdan Chiritoiu. Cea mai mare sanctiune aplicata anul trecut. continuă pe B1

Consiliul Concurentei a dat amenzi de 40 mil. euro in 2014, dublu fata de anul precedent

Consiliul Concurentei a dat amenzi in valoare de 40 de milioane de euro, in 2014, cuatumul acestora fiind dublu fata de anul 2013, potrivit presedintelui institutiuei, Bogdan Chiritoiu, citat de Mediafax.

Ce amenzi a aplicat Consiliul Concurentei in 2014

Consiliul Concurentei CC) a aplicat amenzi de peste 40 de milioane de euro in 2014, in crestere cu aproape 100% fata de anul anterior, potrivit presedintelui institutiei, Bogdan Chiritoiu.

Premiera: Avenir Telecom, Euronet Services si Liga Profesionista de Fotbal, amendate cu aproape 157.000 de euro pentru nerespectarea angajamentelor catre Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat joi ca a sanctionat companiile Avenir Telecom si Euronet Services, dar si Liga Profesionista de Fotbal LPF) cu amenzi in valoare totala de 705. 079 lei aprox. 000 euro) pentru nerespectarea angajamentelor pe care si le-au asumat in cadrul investigatiilor in care au fost implicate. Autoritatea de concurenta accepta angajamente doar in situatia in care acestea sunt o masura mai eficienta decat continuarea investigatiei. Neindeplinirea angajamentelor devenite obligatorii prin decizie a Consiliului Concurentei constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 0,5% la 10% din cifra de afaceri totala realizata in anul financiar anterior sanctionarii.

Premiera: Consiliul Concurentei amendeaza Avenir Telecom, Euronet Services si LPF pentru nerespectarea angajamentelor

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Avenir Telecom si Euronet Services, dar si Liga Profesionista de Fotbal LPF) cu amenzi in valoare totala de 705. 079 lei aprox. 340 euro) pentru nerespectarea angajamentelor pe care si le-au asumat in.

Liga Profesionista de Fotbal, amendata pentru vanzarea drepturilor tv. Premiera la Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei CC) a aplicat, in premiera, amenzi pentru nerespectarea unor angajamente. Liga Profesionista de Fotbal LPF) a fost amendata cu 185. 664 lei pentru modul in care au fost vandute drepturile de difuzare a Ligii I in sezoanele 2011-2014.

UPDATE LPF, amendata pentru vanzarea drepturilor tv, de catre Consiliul Concurentei. Reactia lui Dragomir

Consiliul Concurentei CC) a aplicat, in premiera, amenzi pentru nerespectarea unor angajamente. Liga Profesionista de Fotbal LPF) a fost amendata cu 185. 664 lei pentru modul in care au fost vandute drepturile de difuzare a Ligii I in sezoanele 2011-2014.

Consiliul Concurentei investigheaza Ciserom Sebes pentru posibile intelegeri cu cinci firme distribuitoare

Consiliul Concurentei suspecteaza incalcari ale legii concurentei de catre compania Ciserom Sebes, care s-ar fi inteles cu cinci distribuitori. Anuntul a fost facut vineri, la Alba Iulia, de seful Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.

Liga Profesionista de Fotbal, amendata cu 185.000 de lei de Consiliul Concurentei si implicata intr-o noua investigatie privind vanzarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga 1

Consiliul Concurentei CC) a amendat Liga Profesionista de Fotbal LPF) cu 185. 664 lei pentru ca nu a respectat angajamentele asumate referitoare la drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal in perioada 2011 - 2014, anunta un comunicat al CC. Pe langa vechea investigatie, Consiliul Concurentei acum deruleaza o noua investigatie asupra modului in care LPF a vandut in 2014 drepturile de televizare ale meciurilor din cadrul Ligii I.

Oltchim si-a redus in 2014 pierderile cu 36,84 milioane euro

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), aflat in insolventa de la finele lunii ianuarie 2013, a inregistrat, anul trecut, pierderi pe EBITDA strict din productie mai mici cu 36,84 milioane euro in comparatie cu 2013, potrivit indicatorilor economico-financiari preliminati pe 2014, citati intr-un raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Contractul pentru reabilitarea spitalelor a fost prelungit si majorat cu 4,6 milioane euro la contributia Romaniei

Contractul de finantare intre Guvern si Banca Europeana de Investitii BEI) privind reabilitarea sectorului sanitar a fost prelungit cu un an, pana la 31 decembrie 2015, inclusiv cu majorarea contributiei financiare a Romaniei cu circa 4,6 milioane euro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )