Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alti 39 de angajati CFR au fost retinuti pentru 24 de ore

B1 B1,
Alti 39 de angajati CFR au fost retinuti pentru 24 de ore

39 dintre nasii de la CFR au fost retinuti pentru 24 de ore. Cinci dintre acestia sunt inspectori de specialitate, iar 26 conductori si sefi de tren. intre timp, audierile angajatilor de la Caile Ferate. continuă pe B1

Brasov: Cei 35 de angajati CFR Calatori RETINUTI pentru coruptie au INTERDICTIE de a ...

Tribunalul Brasov a respins, marti, propunerea de arestare preventiva a celor 35 de angajati ai CFR Calatori, retinuti cu o zi in urma pentru fapte de coruptie, acestia avand insa interdictia de a parasi tara pentru 30 de zile, informeaza Mediafax. Un numar de 35 din cei 43 de angajati CFR Calatori audiati, luni, la Parchetul Tribunalului Brasov au fost retinuti si au fost dusi, marti dimineata, la Tribunalul Brasov, cu propunerea de arestare preventiva pentru luare si dare de mita, asociere .

Audierile in cazul nasilor spagari continua. Alti doi controlori au fost retinuti

Procurorii continua, luni dimineata, audierile in cazul nasilor spagari. Alti 45 de angajati ai CFR Calatori de la regionalele Brasov si Bucuresti suspectati de fapte de coruptie au fost dusi la audieri.

Audierile in cazul nasilor spagari continua. Alti 18 controlori au fost retinuti

Procurorii continua, luni dimineata, audierile in cazul nasilor spagari. Alti 43 de angajati ai CFR Calatori de la regionalele Brasov si Bucuresti suspectati de fapte de coruptie au fost dusi la audieri.

39 de angajati ai CFR Calatori, dintre care opt inspectori, au fost retinuti

Un numar de 39 de angajati ai CFR Calatori din cei 43 care au fost condusi la audieri au fost retinuti, luni, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, opt dintre cei retinuti avand functii de inspectori, transmite Mediafax.

Reteaua Nasilor: alti 45 de angajati ai CFR Calatori suspectati de fapte de coruptie, dusi la audieri

Alti 45 de angajati ai CFR Calatori de la regionalele Brasov si Bucuresti suspectati de fapte de coruptie au fost dusi la audieri, luni dimineata, la Parchetul Tribunalului Brasov, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, procurorul Alina Popescu, cele 45 de persoane au fost ridicate de la birou de catre anchetatori in baza unor mandate de aducere, urmand sa fie audiati in cursul acestei zile.

Audierile in cazul nasilor spagari continua. 39 de angajati CFR, printre care opt inspectori, au fost retinuti

Procurorii continua, luni dimineata, audierile in cazul nasilor spagari. Alti 43 de angajati ai CFR Calatori de la regionalele Brasov si Bucuresti suspectati de fapte de coruptie au fost dusi la audieri.

18 angajati CFR au fost retinuti: Procurorii vor cere arestarea lor preventiva

18 angajati ai CFR au fost retinuti in dosarul CFR, procurorii urmand sa ceara arestarea lor preventiva. 13 dintre cei retinuti sunt conductori si sefi de tren CFR, iar ceilalti cinci sunt inspectori de.

Mai multi opozanti rusi au fost retinuti, in cadrul unei anchete pentru pregatirea unor tulburari masive

Mai multi opozanti rusi, intre care Serghei Udaltov si Aleksei Navalnii, au fost retinuti, sambata, la Moscova in timpul unei actiuni de sustinere a militantilor detinuti in cadrul unei anchete pentru.

Un jurnalist grec a fost arestat pentru ca a publicat o lista cu milionari greci cu conturi in Elvetia

Jurnalistul grec Kostas Vaxevanis a fost arestat duminica dupa ce a publicat o lista cu 2. 059 de nume ale unor milionari eleni cu conturi in Elvetia, transmite The Guardian. Aceeasi lista a fost transmisa.

Alti 60 de angajati CFR au fost dusi la audieri

Scandalul din CFR continua, dupa ce in aceasta dimineata alti 60 de angajati ai CFR Calatori au fost dusi la audieri.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )