Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mai multi opozanti rusi au fost retinuti, in cadrul unei anchete pentru pregatirea unor tulburari masive

Antena3 Antena3,
Mai multi opozanti rusi au fost retinuti, in cadrul unei anchete pentru pregatirea unor tulburari masive

Mai multi opozanti rusi, intre care Serghei Udaltov si Aleksei Navalnii, au fost retinuti, sambata, la Moscova in timpul unei actiuni de sustinere a militantilor detinuti in cadrul unei anchete pentru. continuă pe Antena3

Mai multi opozanti rusi, retinuti in cadrul unei anchete pentru pregatirea unor tulburari masive

Mai multi opozanti rusi au fost retinuti, azi, la Moscova, in timpul unei actiuni de sustinere a militantilor detinuti in cadrul unei anchete pentru pregatirea unor tulburari masive, arata Antena3. ro.

Mai multi opozanti rusi au fost retinuti la Moscova

Mai multi opozanti rusi, intre care Serghei Udaltov si Aleksei Navalnii, au fost retinuti, sambata, la Moscova in timpul unei actiuni de sustinere a militantilor detinuti in cadrul unei anchete pentru pregatirea unor tulburari masive, au anuntat acestia pe Twitter, relateaza AFP citata de Mediafax.

70 de angajati ai CFR Calatori au fost RETINUTI de procurori.

70 de angajati ai CFR Calatori din cei 81 audiati au fost retinuti de procurorii brasoveni, joi noapte, pentru luare si dare de mita si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Angajatii au fost adusi la Tribunalul Brasov cu propunere de arestare preventiva, relateaza Mediafax. Cei 70 de retinuti au fost impartiti in doua loturi de 35 si 33 de persoane pentru a fi prezentati magistratilor Tribunalului Brasov cu propunere de arestare preventiva. Pentru doua din cele 70 de persoane .

APEL iNGROZITOR al liderului Al Qaeda: cere sa fie RAPITI cat mai multi straini.

Liderul Al Qaeda Ayman al-Zawahiri a cerut musulmanilor, intr-o inregistrare video nedatata, sa rapeasca cat mai multi cetateni straini pentru a-i folosi ca moneda de schimb pentru teroristii aflati in inchisori, inclusiv pentru un lider religios orb care a fost condamnat la inchisoare pe viata in SUA pentru un plan din 1993 de a arunca in aer locuri faimoase din New York, potrivit realitatea. net. Al Zawahiri a cerut sprijin pentru rebelii sirieni si sustinut implementarea cat mai rapida a .

Nasii din CFR, anchetati de DNA. Mai multi directori de regionale, acuzati de luare de mita

Procurorii DNA au descins , joi dimineata, in mai mult locuri din tara, printre care Bucuresti si Brasov, unde au luat pe sus mai multi sefi de la CFR. Aproximativ 100 de persoane, intre care si directori,.

DIICOT: Mai multi cetateni romani si rusi, cercetati pentru spionaj economic. Cetatean rus, prins pe Aeroportul Otopeni cu documente clasificate

Mai multi cetateni rusi si romani sunt cercetati pentru spionaj economic, in industria cuprului, anunta procurorii DIICOT. intr-un comunicat de presa transmis vineri, autoritatile precizeaza ca se.

Nasii din CFR, in vizorul DNA. Mai multi directori de regionale, acuzati de luare de mita

Directorii de regionale Bucuresti si Brasov sunt audiati, joi dimineata, de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov. Acestia sunt acuzati de luare de mita. Grupul infractional din cadrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )