Libnet.ro
UNICEF

00:07

Amazon.com face cea mai mare achizitie din istoria sa: 970 milioane dolari pentru site-ul de jocuri video live Twitch

Hotnews Hotnews,
 Amazon.com face cea mai mare achizitie din istoria sa: 970 milioane dolari pentru site-ul de jocuri video live Twitch

Gigantul Amazon. com a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 970 milioane dolari pentru compania de live stream gaming Twitch. Informatia a surprins multa lume, mai ales ca se spunea acum cateva luni ca Twitch este in discutii avansate cu Google. Pe Twitch intra zilnic in medie 7 milioane de vizitatori unici, multi dintre ei urmarindu-i pe altii cum joaca. continuă pe Hotnews

Victor Ponta a vizitat la Mangalia cea mai mare nava pentru transportul autovehiculelor construita in Europa

Premierul Victor Ponta a vizitat marti cea mai mare nava pentru transportul autovehiculelor construita in Europa pana in prezent, aceasta fiind realizata la Santierul Naval Daewoo Mangalia si destinata unei firme din Norvegia.

Peste 20.000 de oameni au participat la Cea mai mare ora de sport

In perioada iunie august 2014, Dolce Sport in parteneriat cu SmartAtletic si GetFit, a organizat a patra editie a evenimentului de masa Cea mai mare ora de sport la Bucuresti, Brasov si Mamaia, precum si crosul caritabil de la Brasov pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer.

Cea mai blanoasa oaie din lume. Uite cum arata animalul care nu s-a lasat tuns timp de sase ani

Doi fermieri din Tasmania, Australia, sustin ca au gasit cea mai blanoasa ovina din lume, scrie The Independent. Berbecul, pe nume Shaun, dupa personajul animat din Wallace si Gromit, are sase ani si nu a fost.

Amazon cumpara Twitch, cea mai populara platforma de streaming pentru jocurile video

Tranzactia dintre Amazon si Twitch se va face pentru 970 de milioane de dolari, anunta Techcrunch. Cea mai populara platforma de streaming pentru jocurile video a fost legata in trecut si de Google, insa.

7,3 milioane de tone productie la grau in 2014. Rapita cea mai buna recolta din istoria Romaniei

Productia de grau din acest an este estimata la 7,3 milioane de tone, iar la rapita recolta este cea mai buna din istoria acestei culturi in Romania, anunta ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Transelectrica, cel mai mare randament din BET

Actiunile Transelectrica TEL) au inregistrat o apreciere de 9,83%, in perioada 21 iulie - 21 august, raportata la moneda euro reprezentand cel mai bun randament din indicele BET, care s-a apreciat cu 4%.

Va deveni cea mai mare putere a lumii. Marea Britanie isi indeamna cetatenii sa invete limba VIITORULUI

Engleza, franceza sau germana nu mai sunt limbi straine cautate de angajatori sau de marile firme multinationale. in tarile dezvoltate ale Europei se mizeaza pe mandarina. in Marea Britanie, premierul David.

Laserul de la Magurele, cel mai mare proiect stiintific din Romania, pus in pericol de lipsa unui aviz de la Apele Romane. Incepe sa ticaie ceasul - Nicolae Zamfir, managerul proiectului

Cel mai mare proiect stiintific din Romania si cea mai mare cladire din Europa alimentata cu energie din surse neconventionale se ridica, teoretic, langa Bucuresti, la Magurele. Insa proiectul celui mai puternic laser din lume, aprobat de Comisia Europeana, este pus in pericol de o autoritate a statului. Apele Romane nu a acordat, de 8 luni, aviz pentru inceperea forajelor necesare celor 1. 000 de pompe geotermale care sa asigure energia centrului, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului ELI-NP, Nicolae Zamfir. Degeaba avem laserul si sistemul gamma, daca nu avem cladirea, a afirmat Zamfir, care a precizat ca exista pericolul sa nu o avem din cauza unor autoritati care puteau sa sprijine aceste lucrari, nu sa puna bete in roate. Daca avizul de la Apele Romane va intarzia, probabil va urma o discutie la nivelul Comisiei Europene. Vezi in articol ce spune ministrul Cercetarii, Mihnea Costoiu, despre aceasta intarziere.

Fetele de la Amadeus au inaugurat cea mai moderna pista aviatica din Romania!

Frumoasele artiste din trupa Amadeus au inaugurat cea mai moderna pista din Romania, a aeroportului International Iasi, printr-un concert cu totul inedit.

August, cea mai profitabila luna din an. Canicula a dublat incasarile totale din 2014 la bazele publice de agrement

Oficialii Primariei Iasi au raportat pentru august incasari-record obtinute intr-o singura luna din 2014 la cele trei baze de agrement aflate in administrare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )