Libnet.ro
UNICEF

23:30

Amazon cumpara Twitch, cea mai populara platforma de streaming pentru jocurile video

Antena3 Antena3,
Amazon cumpara Twitch, cea mai populara platforma de streaming pentru jocurile video

Tranzactia dintre Amazon si Twitch se va face pentru 970 de milioane de dolari, anunta Techcrunch. Cea mai populara platforma de streaming pentru jocurile video a fost legata in trecut si de Google, insa. continuă pe Antena3

Amazon.com face cea mai mare achizitie din istoria sa: 970 milioane dolari pentru site-ul de jocuri video live Twitch

Gigantul Amazon. com a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 970 milioane dolari pentru compania de live stream gaming Twitch. Informatia a surprins multa lume, mai ales ca se spunea acum cateva luni ca Twitch este in discutii avansate cu Google. Pe Twitch intra zilnic in medie 7 milioane de vizitatori unici, multi dintre ei urmarindu-i pe altii cum joaca.

Amazon cumpara Twitch, fenomenul transmisiunilor online din domeniul jocurilor cu un miliard de dolari

Gigantul cumparaturilor online, Amazon, a achizitionat platforma de streaming de jocuri Twitch pentru 970 de miliaone de dolari. Platforma Twitch era in negocieri cu Google.

Victor Ponta a vizitat la Mangalia cea mai mare nava pentru transportul autovehiculelor construita in Europa

Premierul Victor Ponta a vizitat marti cea mai mare nava pentru transportul autovehiculelor construita in Europa pana in prezent, aceasta fiind realizata la Santierul Naval Daewoo Mangalia si destinata unei firme din Norvegia.

Fetele de la Amadeus au inaugurat cea mai moderna pista aviatica din Romania!

Frumoasele artiste din trupa Amadeus au inaugurat cea mai moderna pista din Romania, a aeroportului International Iasi, printr-un concert cu totul inedit.

Peste 20.000 de oameni au participat la Cea mai mare ora de sport

In perioada iunie august 2014, Dolce Sport in parteneriat cu SmartAtletic si GetFit, a organizat a patra editie a evenimentului de masa Cea mai mare ora de sport la Bucuresti, Brasov si Mamaia, precum si crosul caritabil de la Brasov pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer.

Cea mai blanoasa oaie din lume. Uite cum arata animalul care nu s-a lasat tuns timp de sase ani

Doi fermieri din Tasmania, Australia, sustin ca au gasit cea mai blanoasa ovina din lume, scrie The Independent. Berbecul, pe nume Shaun, dupa personajul animat din Wallace si Gromit, are sase ani si nu a fost.

Cea mai scumpa sticla de sampanie contine foite de aur si este decorata cu diamante. Pretul este AMETITOR!

Cea mai scumpa sticla de sampanie din lume, care apartine marcii italiene LOro di Bacco, contine foite de aur de 24 de karate in interior si este decorata cu diamante. Pretul sau este unul exorbitant: nici.

VIDEO Cea mai detaliata harta a satelitului Triton al lui Neptun, obtinuta cu imagini vechi de 25 de ani

Un cercetator a creat cea mai detaliata harta globala in culori a lui Triton, cel mai mare dintre satelitii planetei Neptun, folosind imagini obtinute in urma cu 25 de ani de sonda spatiala americana Voyager 2, informeaza space. com.

Centrul Vechi - cea mai importanta atractie a Capitalei

Centrul Vechi este considerata, de romani, cea mai importanta atractie a Capitalei, arata un studiu realizat in primavara acestui an de grupul de restaurante City Grill, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Dacia 1.300, cea mai admirata masina la expozitia Fabricat in Romania

Dacia 1. 300 a fost cea mai admirata masina astazi, la expozitia Fabricat in Romania. Evenimentul a fost organizat de Retromobil Club Romania cu ocazia aniversarii a 45 de ani de la lansarea automobilului DACIA.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3004 seconds )