Libnet.ro
UNICEF

06:15

O ambarcatiune cu trei pasageri la bord a esuat, pe Marea Neagra, in apropiere de Sfantu Gheorghe

România Liberă România Liberă,
O ambarcatiune cu trei pasageri la bord a esuat, pe Marea Neagra, in apropiere de Sfantu Gheorghe

O barca cu trei persoane la bord a esuat, luni, pe Marea Neagra, in apropiere de satul tulcean Sfantu Gheorghe, din cauza furtunii puternice de pe mare, potrivit Capitaniei Portului Sulina. continuă pe România Liberă

Tulcea: O ambarcatiune ucraineana, cu trei persoane la bord, a esuat din cauza furtunii de pe Marea Neagra

O ambarcatiune cu trei persoane la bord a esuat luni, pe Marea Neagra, in apropiere de satul tulcean Sfantu Gheorghe, din cauza furtunii puternice de pe mare, potrivit Capitaniei Portului Sulina, citata de Agerpres.

Marea Neagra: Trei oameni au murit, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau a esuat

O ambarcatiune cu trei persoane la bord a esuat, pe Marea Neagra, in apropiere de satul tulcean Sfantu Gheorghe. Capitania Portului Sulina a declarat ca incidentul a avut loc din cauza unei furtuni.

Vant puternic la Marea Neagra: porturi inchise si decoratiuni pascale daramate

A doua zi de Pasti, vantul puternic a inchis porturile de la Marea Neagra si a daramat decoratiunile pascale din municipiul Constanta.

Cum s-a impotrivit Canalului Dunare-Marea Neagra chiar Securitatea lui Ceausescu: Lucrarea este grandomana, impusa de sovietici

Maiorul Maximilian Verdan, fost sef al Serviciului de Contrasabotaj din cadrul Directiei Generale a Securitatii Statului, a dat o declaratie, la 28 martie 1968, prin care dezvaluie faptul ca investitia Canalului Dunare - Marea Neagra este grandomana, impusa de sovietici.

FURTUNA PE MARE! Ambarcatiune ESUATA: Echipajul a parasit nava

O ambarcatiune cu trei persoane la bord a esuat luni, pe Marea Neagra, din cauza furtunii puternice de pe mare. Barca cu o lungime de 14 metri venea din Istanbul, Turcia, si se indrepta spre Odessa,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )