Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Neagra: Trei oameni au murit, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau a esuat

Antena3 Antena3,
Marea Neagra: Trei oameni au murit, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau a esuat

O ambarcatiune cu trei persoane la bord a esuat, pe Marea Neagra, in apropiere de satul tulcean Sfantu Gheorghe. Capitania Portului Sulina a declarat ca incidentul a avut loc din cauza unei furtuni. continuă pe Antena3

Accident in Portugalia: Patru oameni au murit, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in apropierea unui supermarket din Lisabona

Patru oameni aflati la bordul unui avion de mici dimensiuni au murit, dupa ce s-au prabusit, langa un supermarket Lidl din Lisabona, scrie Huffington Post.

O ambarcatiune cu trei pasageri la bord a esuat, pe Marea Neagra, in apropiere de Sfantu Gheorghe

O barca cu trei persoane la bord a esuat, luni, pe Marea Neagra, in apropiere de satul tulcean Sfantu Gheorghe, din cauza furtunii puternice de pe mare, potrivit Capitaniei Portului Sulina.

Tulcea: O ambarcatiune ucraineana, cu trei persoane la bord, a esuat din cauza furtunii de pe Marea Neagra

O ambarcatiune cu trei persoane la bord a esuat luni, pe Marea Neagra, in apropiere de satul tulcean Sfantu Gheorghe, din cauza furtunii puternice de pe mare, potrivit Capitaniei Portului Sulina, citata de Agerpres.

Zeci de milioane de turci decid, duminica, daca ii dau sa nu lui Erdogan puterea absoluta: Natiunea noastra va avansa spre viitor, in aceasta seara. Opozitia a acuzat nereguli, iar trei oameni au murit intr-o incaierare

Recep Tayyip Erdogan a declarat, la Istanbul, dupa ce a votat, ca, daca Domnul vrea, natiunea noastra, aici si in strainatate, va avansa spre viitor in aceasta seara, facand alegerea asteptata.

Trei oameni au murit intr-o altercatie produsa in fata unei sectii de votare din Turcia

UPDATE: Bilantul incaierarii a ajuns la trei morti. STIRE INITIALA: Cel putin doua persoane au murit intr-o altercatie care a avut loc in fata unei sectii de votare din Diyarbakir.

Cum s-a impotrivit Canalului Dunare-Marea Neagra chiar Securitatea lui Ceausescu: Lucrarea este grandomana, impusa de sovietici

Maiorul Maximilian Verdan, fost sef al Serviciului de Contrasabotaj din cadrul Directiei Generale a Securitatii Statului, a dat o declaratie, la 28 martie 1968, prin care dezvaluie faptul ca investitia Canalului Dunare - Marea Neagra este grandomana, impusa de sovietici.

Vant puternic la Marea Neagra: porturi inchise si decoratiuni pascale daramate

A doua zi de Pasti, vantul puternic a inchis porturile de la Marea Neagra si a daramat decoratiunile pascale din municipiul Constanta.

O batrana din Neamt a murit dupa ce hainele i-au luat foc in biserica de la o lumanare

O batrana in varsta de 86 de ani a murit dupa ce hainele cu care era imbracata au luat foc, in noaptea de Inviere, de la o lumanare, scrie Agerpres.

Parlamentul Turciei a aprobat prelungirea cu trei luni a starii de urgenta, la doua zile dupa referendumul care a extins puterea presedintelui Erdogan

Parlamentul de la Ankara a aprobat marti, la doua zile dupa referendumul care extinde prerogativele presedintelui Recep Tayyip Erdogan, prelungirea cu inca trei luni a starii de urgenta in Turcia.

Tragedie in timpul unui meci din Argentina: Un tanar a murit dupa ce a cazut de la tribuna. Suporterul a fost agresat si impins de alti fani(FOTO, VIDEO)

Un suporter in varsta de 22 de ani a murit dupa ce a cazut din tribuna la un meci din Argentina, disputat intre echipele Belgrano si Talleres, informeaza Reuters, potrivit Sport. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )