Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ambasadorul iranian la ONU nu va primi viza pentru SUA din cauza implicarii in criza ostaticilor

B1 B1,
Ambasadorul iranian la ONU nu va primi viza pentru SUA din cauza implicarii in criza ostaticilor

Statele Unite au motivat marti ca nu ii vor acorda viza noului ambasador al Iranului la ONU, Hamid Aboutalebi, din cauza rolului acestuia in luarea de ostatici la ambasada americana de la Teheran, in anul. continuă pe B1

Ambasadorului iranian la ONU i-a fost refuzata viza pentru SUA din cauza implicarii in criza ostaticilor

Statele Unite au motivat marti ca nu ii vor acorda viza noului ambasador al Iranului la ONU, Hamid Aboutalebi, din cauza rolului acestuia in luarea de ostatici la ambasada americana de la Teheran, in anul 1979,.

George Maior: Problema vizelor pentru SUA se va rezolva in urmatorii trei ani

Directorul SRI, George Maior, sustine ca problema vizelor pentru SUA va fi rezolvata in urmatorii trei ani. Acesta mai spune ca parteneriatul strategic cu SUA este unul important pentru Romania, apreciind ca.

Liviu Dragnea: Primarii si sefii de CJ nu ar trebui sa raspunda penal pentru neregulile din activitatea lor

Primarii sau sefii de Consilii Judetene nu ar trebui sa raspunda penal pentru neregulile din activitatea lor, raspunderea trebuind, de fapt, sa revina specialistilor institutiei, care si-au dat avizul,.

Nationala se pregateste pentru turneul din Elvetia

Nationala de fotbal a Romaniei urmeaza sa sustina doua meciuri amicale, cu Albania si Algeria, in stagiul de pregatire din Elvetia. Elevii lui Victor Piturca se vor reuni la 25 mai, la Mogosoaia, potrivit frf. ro.

Solutiile cititorilor RL pentru podul din Agigea

Exasperati de blocarea traficului pe podul din Agigea, unii dintre constanteni s-au adresat redactiei Romaniei libere cu o propunere cel putin interesanta. Propun ca podul sa fie inchis cel mult doua ore. in loc sa fie blocat intre 9. 00 si 13. 00, sa se inchida intre 9. 00 si 11. 00, sa fie deschis intre 11. 00 si 13. 00 si apoi sa se inchida iar doua ore, pana la 15. 00, ne-a spus un cititor, intr-o convorbire telefonica.

AGA de la SIF Muntenia, amanata pentru marti, din lipsa de cvorum

Adunarea generala ordinara a actionarilor SIF Muntenia SIF4) a fost amanata pentru marti, deoarece luni, la prima convocare, prezenta la vot a fost sub nivelul minim prevazut in statutul societatii, de cel putin 50% din drepturile de vot.

Parlamentul de la Chisinau a decis eliminarea taxelor pentru marfurile din Transnistria

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat un proiect de lege care prevede eliminarea taxelor pentru marfurile provenind din regiunea separatista Transnistria, informeaza unimedia. info. Autoritatile de la.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )