Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Rupeti cercul influentei politice asupra deciziilor economice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ambasadorul SUA la Bucuresti: Rupeti cercul influentei politice asupra deciziilor economice

Romania trebuie sa rupa cercul influentei politice asupra deciziilor economice, a declarat ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, el facand apel catre liderii romani sa lase la o parte preocuparile politice si sa nu se mai amestece in administrarea. continuă pe Wall-Street Ro

Ambasadorul SUA la Bucuresti ii indeamna pe liderii politici sa nu se mai amestece in administrarea companiilor de stat: Romania trebuie sa rupa cercul influentei politice asupra deciziilor economice

Romania trebuie sa rupa cercul influentei politice asupra deciziilor economice, a declarat, marti, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, el facand apel catre liderii politici romani sa nu se mai amestece in administrarea companiilor de stat pentru a obtine beneficii. Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a mai afirmat, marti, in discursul sau sustinut la conferinta The Case for Investing in Romania, organizata de Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania), ca anul 2016, cand vor avea loc alegeri in Romania, ar putea fi unul decisiv pentru tara, potrivit Mediafax.

Romania trebuie sa rupa cercul influentei politice asupra deciziilor economice

Romania trebuie sa rupa cercul influentei politice asupra deciziilor economice, a declarat ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, in cadrul conferintei The Case for Investing in Romania, el facand apel catre liderii romani sa lase la o parte preocuparile politice si sa nu se mai amestece in administrarea companiilor de stat pentru a obtine beneficii.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Liderii romani sa nu se mai amestece in administrarea companiilor de stat pentru beneficii

Romania trebuie sa rupa cercul influentei politice asupra deciziilor economice, a declarat ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, el facand apel catre liderii romani sa lase la o parte preocuparile politice si sa nu se mai amestece in administrarea companiilor de stat pentru a obtine beneficii.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, avertisment pentru liderii romani: Nu va mai amestecati in administrarea companiilor de stat pentru beneficii

Amabasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a lansat un apel catre liderii romani sa nu mai intervina in administrarea companiilor de stat pentru a obtine beneficii. Oficialul a subliniat ca Romania trebuie sa rupa cercul influentei politice asupra deciziilor economice, potrivit unui comunicat al Ambasadei.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Romania are nevoie de regim de reglementare coerent; statul sa fie partener de incredere

Romania trebuie sa raspunda provocarii de a avea un regim de reglementare coerent, cu viziune pe termen lung, si sa se dovedeasca un partener de incredere pentru toti investitorii, inclusiv in privinta tratamentului acordat companiilor, a declarat ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, in cadrul unei conferinte de presa.

Avertismentul ambasadorului SUA: Romania trebuie sa rupa cercul influentei politice asupra deciziilor economice

Romania trebuie sa rupa cercul influentei politice asupra deciziilor economice, a declarat, marti, ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, in cadrul conferintei The Case for Investing in Romania,.

GALERIE FOTO. Iohannis, discutii cu ambasadorul SUA despre colaborarea in domeniul securitatii

Klaus Iohannis, presedinte Romaniei, s-a intalnit, luni, la Palatul Cotroceni, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, si au discutat depsre consolidarea Parteneriatului Strategic, prin aprofundarea colaborarii in domeniul securitatii, dar si in ceea ce priveste dimensiunea economica a parteneriatului.

Din miliardul furat se va recupera cel mult 15%, crede ambasadorul SUA la Chisinau

James D. Pettit, ambasadorul SUA in Republica Moldova, crede ca din miliardul furat se pot recupera cel mult 15%, ceea ce va fi deja o mare reusita.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ambasadorul american Hans Klemm: seful statului a insistat asupra consolidarii dimensiunii economice a Parteneriatului Strategic

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit luni, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, in cadrul intalnirii seful statului insistand asupra necesitatii consolidarii dimensiunii economice a Parteneriatului Strategic. Cei doi oficiali au discutat de asemenea despre aprofundarea cooperarii in materie de securitate, precum si pentru intensificarea dialogului politic, inclusiv la nivel inalt.

Dusa, dupa discutiile cu ambasadorul SUA: Operationalizarea scutului de la Deveselu in acest an, ESENTIALA

Operationalizarea scutului antiracheta de la Deveselu pana la finalul acestui an, in parametrii agreati, este esentiala in noul context strategic, a spus, marti, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, la discutiile avute cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )