Libnet.ro
UNICEF

05:31

Ambasadorul SUA, la Ministerul Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ambasadorul SUA, la Ministerul Justitiei

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a ajuns, luni dupa-amiaza, la sediul Ministerului Justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

iNTALNIRE DE GRAD ZERO intre Ambasadorul SUA si ministrul Justitiei!

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a ajuns luni la Ministerul Justitiei si a discutat vreme de aproape o ora cu ministrul Tudorel Toader. Ulterior, acesta a precizat ca a vorbit cu Ministrul.

Ambasadorul SUA si Ministrul Tudorel Toader au discutat despre cooperarea in domeniul justitiei

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a ajuns luni la Ministerul Justitiei si a discutat vreme de aproape o ora cu ministrul Tudorel Toader. Ulterior, acesta a precizat ca a vorbit cu Ministrul.

Ministerul Justitiei: Tudorel Toader si Hans Klemm au discutat despre sprijinul SUA in recuperarea prejudiciilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, au discutat, luni, despre proiecte comune in domeniul justitiei, inclusiv despre sprijinul oferit de Statele Unite in recuperarea prejudiciilor provenite din infractiuni, anunta Ministerul Justitiei.

L. C. Kovesi, la Ministerul Justitiei pentru discutii cu Tudorel Toader

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a venit luni dupa-amiaza la Ministerul Justitiei, pentru a purta discutii cu Tudorel Toader. Laura Codruta Kovesi le-a spus jurnalistilor ca va face declaratii dupa intalnirea cu ministrul Justitiei.

Serviciul de Informatii Externe anunta ca are sase protocoale de colaborare cu ministerul Justitiei

Serviciul de Informatii Externe SIE) a transmis ca are sase protocoale de colaborare cu Ministerul Justitiei. Potrivit unui raspuns trimis de reprezentantii SIE pentru Mediafax, Serviciul de Informatii.

Kovesi, la Ministerul Justitiei pentru discutii cu Tudorel Toader

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a venit luni dupa-amiaza la Ministerul Justitiei, pentru a purta discutii cu Tudorel Toader, transmite Digi24. ro.

Kovesi a ajuns la Ministerul Justitiei, pentru discutii cu ministrul Tudorel Toader

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a ajuns luni dupa-amiaza la Ministerul Justitiei, pentru discutii cu ministrul Tudorel Toader. Discutiile au loc in contextul in care, acum doua.

Ministrul Tudorel Toader se va intalni, luni, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, revenit de la Bruxelles, se va intalni, luni, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm. intalnirea dintre cei doi va avea loc la Palatul Victoria, la ora 15.

Ministrul Economiei a discutat cu ambasadorul SUA la Bucuresti despre Fondul Suveran de Investitii

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii a fost subiectul unei discutii, luni, intre ministrul Economiei, Mihai Tudose si ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm.

Mihai Tudose s-a intanit cu ambasadorul SUA la Bucuresti

Ministrul Economiei, Mihai Tudose s-a intalnit, in aceasta dimineata, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Excelenta Sa, Hans Klemm, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei ME) remis Redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )