Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ambasadorul Turciei: Negocierile continua privind liberalizarea vizelor in UE

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul Turciei: Negocierile continua privind liberalizarea vizelor in UE

Negocierile continua privind liberalizarea regimului de vize pentru cetatenii turci care vor sa calatoreasca in Uniunea Europeana, data limita pentru o intelegere in acest sens fiind luna octombrie a acestui an, a declarat, marti, ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Ambasadorul Turciei la Bucuresti: Negocierile privind liberalizarea vizelor in UE continua

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas, a declarat marti ca sunt continuate negocierile privind liberalizarea regimului de vize pentru cetatenii turci care vor sa calatoreasca in UE,.

Germania: Europa nu va fi santajata de Turcia in negocierile pentru liberalizarea vizelor

Europa nu va fi santajata de Turcia in negocierile pentru liberalizarea vizelor, a declarat luni vicecancelarul Sigmar Gabrier luni, in conditiile in care relatiile cu Ankara sunt tensionate dupa tentativa de lovitura de stat, relateaza Reuters.

Ambasadorul Turciei: Normalizarea relatiilor bilaterale cu Rusia si Iran nu afecteaza sprijinul nostru pentru NATO

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca tara sa isi normalizeaza relatiile cu Rusia si Iran, asa cum acestea erau pana acum un an, nefiind vorba despre o linie de politica externa noua, iar aceasta normalizare, facuta chiar la sfatul NATO, nu va afecta implicarea totala a Turciei in Alianta.

Ambasadorul Turciei la Bucuresti da asigurari ca tara sa respecta valorile democratice si drepturile cetatenilor (VIDEO)

Turcia respecta valorile democratice si drepturile cetatenilor, iar situatia in tara a revenit la normal. Sunt asigurarile venite de la ambasadorul Turciei la Bucuresti. in ceea ce priveste starea.

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, despre scolile care ar fi finantate de Fethullah Gulen: Tragem niste semnale de alarma, nu doar in Romania, ci in lumea intreaga

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas, a precizat, marti, ca decizia referitoare la scolile din Romania care ar fi finantate de predicatorul Fethullah Gulen apartine autoritatilor romane. Cu toate acestea, diplomatul a afirmat ca Turcia doreste sa traga un semnal de alarma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )