Libnet.ro
UNICEF

09:47

Ambasadorul Turciei la Bucuresti da asigurari ca tara sa respecta valorile democratice si drepturile cetatenilor (VIDEO)

B1 B1,
 Ambasadorul Turciei la Bucuresti da asigurari ca tara sa respecta valorile democratice si drepturile cetatenilor (VIDEO)

Turcia respecta valorile democratice si drepturile cetatenilor, iar situatia in tara a revenit la normal. Sunt asigurarile venite de la ambasadorul Turciei la Bucuresti. in ceea ce priveste starea. continuă pe B1

Ambasadorul Turciei la Bucuresti: Negocierile privind liberalizarea vizelor in UE continua

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas, a declarat marti ca sunt continuate negocierile privind liberalizarea regimului de vize pentru cetatenii turci care vor sa calatoreasca in UE,.

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, despre scolile care ar fi finantate de Fethullah Gulen: Tragem niste semnale de alarma, nu doar in Romania, ci in lumea intreaga

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas, a precizat, marti, ca decizia referitoare la scolile din Romania care ar fi finantate de predicatorul Fethullah Gulen apartine autoritatilor romane. Cu toate acestea, diplomatul a afirmat ca Turcia doreste sa traga un semnal de alarma.

Ambasadorul Turciei: Normalizarea relatiilor bilaterale cu Rusia si Iran nu afecteaza sprijinul nostru pentru NATO

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca tara sa isi normalizeaza relatiile cu Rusia si Iran, asa cum acestea erau pana acum un an, nefiind vorba despre o linie de politica externa noua, iar aceasta normalizare, facuta chiar la sfatul NATO, nu va afecta implicarea totala a Turciei in Alianta.

Ambasadorul Turciei: Negocierile continua privind liberalizarea vizelor in UE

Negocierile continua privind liberalizarea regimului de vize pentru cetatenii turci care vor sa calatoreasca in Uniunea Europeana, data limita pentru o intelegere in acest sens fiind luna octombrie a acestui an, a declarat, marti, ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )