Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ambasadorul Ucrainei in Republica Moldova : Dupa ce Rusia va ocupa un teritoriu din ...

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul Ucrainei in Republica Moldova : Dupa ce Rusia va ocupa un teritoriu din ...

Ambasadorul Ucrainei in Republica Moldova confirma scenariul potrivit caruia Rusia vrea sa anexeze Transnistria. A declarat aceasta la o emisune a postului Publika Tv de la Chisinau. Serghei Pirojkov spera totusi ca in curand se va ajunge la un accord politic, astfel incat sa fie evitat un razboi, referindu-se la situatia inca incerta din peninsula Crimeea. Actiunile din Crimeea sunt un pericol pentru Moldova, scenariul de acolo ar putea avea loc si aici. Dupa ce Rusia va ocupa un teritoriu . continuă pe România Liberă

Oficial georgian: Daca Rusia nu e oprita, urmatoarele tinte sunt Republica Moldova si Georgia.

Daca interventia rusa in Crimeea nu va fi imediat oprita, urmatoarele tinte ale Moscovei vor fi estul Ucrainei, Republica Moldova si Georgia. Declaratia a fost facuta de prim-viceministru de stat pentru integrare europeana si euro-atlantica din Georgia, David Dondua, pentru agentia de presa turca Anadolu Agency citata de voceabasarabiei. net. Potrivit lui Dondua, tensiunile din Crimeea ar putea avea un impact direct asupra stabilitatii in regiunea Marii Negre si chiar in regiuni .

Ambasadorul Ucrainei la Chisinau: Rusia nu se va opri la Crimeea, ci va dori si anexarea altor regiuni. Expansiunea ar putea cuprinde si Republica Moldova

Autoritatile de la Kremlin se gandesc la mai mult decat o alipire a Crimeei la Rusia. Expansiunea ar putea cuprinde si Republica Moldova, a declarat la postul Publika TV, ambasadorul Ucrainei la Chisinau, Serghei Pirojkov.

Hotelierii romani vor cameriste si ospatari din Republica Moldova

Hotelierii romani vor sa angajeze cameriste si ospatari din Republica Moldova din vara, dupa ce Romania va elimina vizele pentru acestia, pe piata autohtona fiind nevoie de forta de munca pentru ca o parte din personal a ales sa lucreze in hoteluri din.

Republica Moldova pierde teren pe piata neagra a tigarilor din Romania

Piata neagra a tigaretelor din Romania a inregistrat in luna ianuarie cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, de 15,7%, conform datelor companiei de cercetare Novel. Cresteri mari cresteri s-au atestat la traficul din Serbia si prin shop-urile Duty Free aflate in tarile vecine, in timp ce produsele cu timbru de Republica Moldova si Ucraina au scazut.

Tiruri sechestrate in Republica Moldova

Mijloacele de transport a patru soferi romani au fost sechestrate, acestea aflandu-se in incinta unei fabrici de ulei din Tighina, Republica Moldova, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE), care precizeaza ca acestia sunt victime colaterale ale unui litigiu comercial.

Patru TIR-uri romanesti, sechestrate intr-o fabrica din Republica Moldova. Soferii nu vor sa parasesca masinile

Patru soferi romani de TIR se afla in incinta unei fabrici de ulei din Tighina, in Republica Moldova, unde mijloacele de transport care apartin angajatorilor lor au fost sechestrate. Ministerul de Externe anunta ca acestia sunt victime colaterale ale unui litigiu comercial.

Victor Ponta va face o vizita oficiala in Republica Moldova si in Georgia

Primul-ministru al Romaniei Victor Ponta va efectua, in perioada 14-15 martie 2014, o vizita oficiala in Georgia si in Republica Moldova, sustine un comunicat publicat pe pagina oficiala a Guvernului Romaniei.

in Republica Moldova sunt mai multe femei decat barbati

La 1 ianuarie 2013, femeile alcatuiau 51,9% din populatia Republicii Moldova. Respectiv, barbatii 48,1%. Potrivit Biroului National de Statistica, preponderenta sexelor difera in functie de grupele de varsta, transmite IPN.

Deutsche Welle: Ale cui sunt avioanele care zboara peste Republica Moldova?

Posturile de televiziune de la Chisinau au difuzat imagini cu avioane care zboara la mare altitudine deasupra capitalei Republicii Moldova, relateaza Deutsche Welle. Mai mult decat atat, realizatorii imaginilor spun ca au vazut cel putin 15 avioane zburand concomitent la mica distanta unul de altul. Pe de alta parte, Ministerul Apararii de la Chisinau infirma zvonurile despre survolarea spatiului aerian al Republicii Moldova de avioane NATO, desi un deputat comunist a cerut audierea ministrilor de Externe si pentru Aparare, autoritatile care pot acorda permisiunea de utilizare a spatiului aerian al tarii pentru aeronavele de stat militare) straine.

Eugen Tomac propune sa fie deschise in Republica Moldova 50 de sectii de votare pentru europarlamentare

Parlamentarul roman, Eugen Tomac, a venit cu o initiativa catre Guvernul Romaniei sa fie infiintate pe teritoriul Republicii Moldova 50 de sectii de votare pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 25 mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )