Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un ambulantier din Suceava a murit din cauza COVID-19: Suntem in stare de soc, nu ne vine sa credem

Antena3 Antena3,
Un ambulantier din Suceava a murit din cauza COVID-19: Suntem in stare de soc, nu ne vine sa credem

Un ambulantier de la Statia Suceava a Serviciului de Ambulanta Judetean a murit, marti, din cauza infectiei cu coronavirus. continuă pe Antena3

Coronavirus. Primul deces in randul personalului medical din Romania: Un ambulantier din Suceava

Autoritatile romane au anuntat ca un ambulantier in varsta de 53 de ani, de la Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus si a devenit, astfel, prima victima.

Deputatul Bulai povesteste ca un coleg de partid din Suceava a murit dupa i s-a spus sa se trateze acasa, desi era in stare grava

Deputatul USR Iulian Bulai povesteste ca un coleg de partid din Suceava a murit de coronavirus, dupa ce a stat acasa o saptamana, cu febra 40 si cu stare din ce in ce mai grava. Barbatului i s-a spus sa se trateze acasa ca are o simpla raceala. Abia dupa ce conducerea unitatii a fost preluata de catre medicii militari, barbatul a fost dus la spital, dar era prea tarziu.

Un politician USR din Suceava a murit de COVID-19

Un politician USR din Suceava a murit, sambata, dupa ce a fost infectat cu coronavirus.

Iulian Bulai (USR) anunta ca un coleg al sau din Suceava a murit, dupa ce medicii i-au zis sa se trateze acasa

Deputatul USR Iulian Bulai povesteste sambata, pe Facebook, ca un coleg al sau din filiala USR Bunesti judetul Suceava) a murit, dupa ce timp de sapte zile a stat acasa, cu febra mare, si desi a solicitat in mod repetat sa fie dus la spital, i s-a spus sa se trateze acasa. Potrivit lui Bulai, a fost trimisa o ambulanta abia dupa ce la Spitalul Judetean Suceava a fost instalata noua conducere militara. Prea tarziu, se pare, scrie el.

Anuntul care da fiori medicilor din Suceava

Toate cadrele medicale din Suceava care nu vor vrea sa fie in carantina institutionalizata vor intra in somaj tehnic.

Radu Tudor, interviu-eveniment cu generalul Paul Oprea, comandantul medical al spitalului din Suceava

Secretarul de stat, Ionel Paul Oprea, comandantul medical al spitalului din Suceava, a vorbit, sambata, in exclusivitate pentru Antena 3, despre cum se desfasoara acum activitatea in Spitalul Judetean din Suceava, grav afectat de pandemia de coronavirus.

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical - un ambulantier de 53 de ani din Suceava

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical din Romania a fost anuntat marti seara de catre autoritati. Este vorba despre un ambulantier de 53 de ani de la Serviciul de Ambulanta Judetean din Suceava. in prezent, 699 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Barbatul lucra de peste 20 de ani la Ambulanta Suceava, alaturi de tatal sau.

Coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 198: Un ambulantier din Suceava, prima victima din randul cadrelor medicale care s-a infectat in timpul serviciului

Autoritatile romane au anuntat ca un ambulantier in varsta de 53 de ani, de la Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus si a devenit, astfel, prima victima.

Un barbat din Suceava sustine ca tatal lui a murit de coronavirus dar nu apare in statistici

Un barbat din judetul Suceava a reclamat, duminica, faptul ca tatal lui, care avea coronavirus, ar f.

Marturisire tulburatoare a unui medic rezident trimis la spitalul din Suceava: Sunt sigur ca ma voi infecta, dar e nevoie de noi acolo!

Noi medici din Iasi vor pleca la Suceava pentru a se alatura cadrelor medicale care se lupta deja cu numar mare de pacienti infectati cu coronavirus. in pofida situatiei dificile pe care o vor gasi acolo, acestia sunt optimisti si increzatori ca vor reusi sa-si duca cu bine la indeplinire misiunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )