Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus. Primul deces in randul personalului medical din Romania: Un ambulantier din Suceava

B1 B1,
Coronavirus. Primul deces in randul personalului medical din Romania: Un ambulantier din Suceava

Autoritatile romane au anuntat ca un ambulantier in varsta de 53 de ani, de la Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus si a devenit, astfel, prima victima. continuă pe B1

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical - un ambulantier de 53 de ani din Suceava

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical din Romania a fost anuntat marti seara de catre autoritati. Este vorba despre un ambulantier de 53 de ani de la Serviciul de Ambulanta Judetean din Suceava. in prezent, 699 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Barbatul lucra de peste 20 de ani la Ambulanta Suceava, alaturi de tatal sau.

Primul deces al unui cadru medical din Romania din cauza COVID-19. A refuzat sa se interneze si a murit acasa

Ministerul Sanatatii a confirmat marti primul deces in urma coronavirus in randul personalului medical implicat in lupta cu pandemia. Este vorba de un ambulantier in varsta de 53 de ani, din cadrul Serviciului de Ambulanta Suceava. Bilantul total a ajuns la 198 de decese.

MS: Primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medical

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti seara, primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in .

Ministerul Sanatatii confirma primul deces in urma infectarii cu noul coronavirus in randul personalului medical

Un ambulantier in varsta de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava care era infectat cu noul coronavirus a murit, informeaza marti Ministerul Sanatatii, potrivit Agerpres.

Primul deces fantoma al pandemiei in Romania: o batrana de 82 de ani din Galati!

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata, ca numarul total de decese la persoane infectat.

Indemnizatie lunara acordata urmasilor personalului medical decedat dupa infectarea cu coronavirus - proiect USR

Indemnizatie lunara acordata de statul roman urmasilor personalului medical decedat ca urmare a infectarii cu coronavirus - sot supravietuitor, parinte sau copil pana la majorat sau pana la momentul terminarii studiilor, dar fara a depasi varsta de 26 de ani). Masura este prevazuta intr-un proiect de lege depus de USR la Parlament. Pana acum, numarul cadrelor medicale infectate cu coronavirus in Romania este de ordinul sutelor, dar in randul lor nu s-a inregistrat niciun deces.

Grupul Novartis sustine sistemul de sanatate din Romania cu aproximativ 480.000 dolari

Grupul Novartis in Romania doneaza aproximativ 380. 000 de dolari 1,7 milioane de lei) organizatiei Crucea Rosie pentru echipamente de protectie, bunuri si echipamente medicale, necesare in aceasta perioada pentru siguranta personalului medical si pentru tratarea pacientilor.

Asociatia Zi de Bine se alatura Auchan si Leroy Merlin in proiectul de amenajare a unitatii de suport medical din Capitala

Asociatia Zi de Bine, fondata de Melania Medeleanu si Luciana Zaharia, se alatura proiectului demarat de Auchan si Leroy Merlin pentru a sustine strangerea de fonduri necesare in amenajarea unei prime unitati de suport medical din Bucuresti-Ilfov.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )