Libnet.ro
UNICEF

06:30

Marturisire tulburatoare a unui medic rezident trimis la spitalul din Suceava: Sunt sigur ca ma voi infecta, dar e nevoie de noi acolo!

Antena3 Antena3,
Marturisire tulburatoare a unui medic rezident trimis la spitalul din Suceava: Sunt sigur ca ma voi infecta, dar e nevoie de noi acolo!

Noi medici din Iasi vor pleca la Suceava pentru a se alatura cadrelor medicale care se lupta deja cu numar mare de pacienti infectati cu coronavirus. in pofida situatiei dificile pe care o vor gasi acolo, acestia sunt optimisti si increzatori ca vor reusi sa-si duca cu bine la indeplinire misiunea. continuă pe Antena3

Apreciati in linia intai, umiliti in comunitate: Medic rezident, dat afara din casa.E inuman ce se intampla, se ia in batjocura medicul VIDEO

Un medic rezident din Bucuresti spune ca a fost dat afara din casa de proprietarul apartamentului in care locuia cu chirie, doar pentru ca lucreaza intr-un spital si ar putea aduce virusul acasa. La Sibiu si la Galati, alte cadre medicale au fost umilite de catre vecini, doar pentru ca lucreaza in spitale si salveaza vieti in timpul pandemiei de coronavirus.

Un medic rezident a fost dat afara din apartamentul in care locuia cu chirie: A inceput lupta pentru supravietuire

Un medic rezident din Bucuresti spune ca a fost dat afara din casa de proprietarul apartamentului in care locuia cu chirie, doar pentru ca lucreaza intr-un spital si ar putea aduce virusul acasa. Nu este pentru prima data cand un cadru medical este.

Pacienta decedata de coronavirus, ignorata la Spitalul din Arad: Au lasat-o sa moara ca un caine. Niciun medic nu a fost pe la ea!

Acuze grave la Spitalul Municipal din Arad. O femeie de 53 de ani internata cu diabet si probleme la inima a murit dupa ce a fost infectata cu COVID.

Marturia unui medic de la Deva infectat cu noul COVID-19: Am avut un halat de unica folosinta care se da vizitatorilor

Un medic din Deva s-a infectat cu noul COVID-19 de la un pacient in timpul unei endoscopii digestive, pentru ca nu a avut echipament. O simpla masca chirurgicala si o pereche de ochelari. Atat am avut. Si un halat de unica folosinta, care se da la vizitatori,spune doctorul Ioan Demeter, de la Deva.

Bolnavii de cancer, in situatie disperata dupa ce in spitale se mai opereaza doar urgentele. Avertismentul unui medic oncolog: Interventiile chirurgicale pentru cancer au un timing precis

Bolnavii de cancer sunt bolnavi cronici, nu urgente, dar multe dintre interventiile chirurgicale oncologice au un timing precis in raport cu restul tratamentelor, avertizeaza Bogdan Tanase, medic chirurg la Institutul Oncologic din Bucuresti Fundeni) si presedintele Aliantei Medicilor. Ma intreb si eu, ca medic care trateaza pacienti oncologici, decidentii inteleg oare ca trebuie gasita o solutie pentru acesti bolnavi?, adauga Bogdan Tanase.

Digi 24: Avertisment dur al unui medic ATI: Mai bine izolat decat intubat, decat sa ai tot felul de aparate care pompeaza si scot aer din tine

Cei care se plang ca izolarea si distantarea sociala sunt greu de suportat ar trebui sa stie prin ce trece un pacient care ajunge la terapie intensiva. Dorel Sandesc, presedintele Asociatiei de Terapie Intensiva din Romania, a explicat la Digi24 cat de mare poate fi suferinta celor care ajung dependenti de aparate si sonde.

Greseala penala: un consilier local a postat pe Facebook lista medicilor confirmati pozitiv cu coronavirus la spitalul din oras

Un consilier local din Campulung Moldovenesc s-a ales cu dosar penal dupa ce a postat pe Facebook o lista cu personalul medical al spitalului din localitate infectat cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )