Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amendamentul Ponta, motivul pentru care Victor Ponta ar trebui sa plece din fruntea Guvernului

Adevărul Adevărul,
Amendamentul Ponta, motivul pentru care Victor Ponta ar trebui sa plece din fruntea Guvernului

Premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern dupa ce procurorii i-au atribuit calitatea de inculpat, potrivit regulilor adoptate, chiar la insistentele acestuia, in Consiliul National PSD din luna martie. Amendamentul Ponta, asa cum a fost botezat documentul privind criteriile de integritate ale membrilor PSD, este incalcat insa chiar de autorul lui. continuă pe Adevărul

Motivul incredibil pentru care Victor Ponta si-a lasat cioc

Nu barba l-a facut pe premier! Dupa ce a surprins cu un nou look, Victor Ponta a revenit asa cum il stiam. Fara barba, mustata si perciunii lungi! Si a dezvaluit cand si de ce a decis sa-si schimbe.

Motivul pentru care premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern: amendamentul Ponta

Premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern dupa ce procurorii i-au atribuit calitatea de inculpat, potrivit regulilor adoptate, chiar la insistentele acestuia, in Consiliul National PSD din luna martie. Amendamentul Ponta, asa cum a fost botezat documentul privind criteriile de integritate ale membrilor PSD, este incalcat insa chiar de autorul lui.

Motivul pentru care Becali nu s-a dus la meciul Stelei

Gigi Becali, patronul Stelei, nu va fi prezent al meciul cu Trencin, din Slovacia.

Gabriel Oprea, sprijin total pentru premierul Victor Ponta

Gabriel Oprea isi reafirma sustinerea pentru Victor Ponta in functia de premier. Mai mult, dupa perioada de interimat la Palatul Victoria, liderul UNPR a sustinut ca nu este un bun prim-ministru, deoa.

Victor Ponta, mesaj pentru milioane de romani, de-o parte si de cealalta a Prutului

Consider ca romanii de pe ambele maluri ale Prutului au un destin comun pe care doar nedreptatea istoriei l-a intrerupt de mai multe ori)! Si cred ca oamenii tineri si sinceri au mai mult curaj si mai multa putere in.

Traian Basescu: Justitia nu are nevoie sa intre in relatia cu Ponta in lucruri marunte si care sunt greu de sustinut, precum incompatibilitatea. E afacerea Turceni-Rovinari, votul in diaspora, cazul Rompetrol, sunt destule

Traian Basescu a declarat luni ca i se pare nelalocul ei descoperire de incompatibilitate in dosarul lui Victor Ponta - n. red. ) care e subtire ca argumente, cand de fapt e afacerea Turceni-Rovinari, este cazul votului in dispora care de fapt a fost obstructionat cu stiinta si cu instructiunile prim-ministrului, este cazul Rompetrol, sunt destule. Justitia nu are nevoie sa intre in relatia cu Ponta in lucruri marunte si care sunt greu de sustinut. Fostul presedinte a mai afirmat ca Victor Ponta trebuia de la inceput sa isi dea demisia, si ca prin refuzul de a face acest lucru a creat o criza politica.

6 motive pentru care incepand de joi, Registrul Comertului iti poate dizolva firma

Incepand de joi, 16 iulie, Registrul Comertului sau orice alta persoana interesata pot determina dizolvarea firmei, daca nu ati depus stuatiile financiare anuale sau daca ati declarat ca nu ati desfasurat activitate economica. Cererea de dizolvare poate fi depusa dupa un termen de 60 de zile de la data la care ar fi trebuit depuse aceste situatii financiare la autoritati. Desigur, este o falsa impresie ca daca nu am depus bilantul unei societati, gata am scapat de aceasta, deoarece pronuntarea dizolvarii nu este nici pe departe aceeasi cu radierea societatii din Registrul comertului, iar in aceasta perioada de dizolvare, administratorii societatii sau dupa caz participantii la societate au in continuare obligatii legale cu privire la functionarea societatii. Consulta aici documentul aparut in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )