Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul incredibil pentru care Victor Ponta si-a lasat cioc

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care Victor Ponta si-a lasat cioc

Nu barba l-a facut pe premier! Dupa ce a surprins cu un nou look, Victor Ponta a revenit asa cum il stiam. Fara barba, mustata si perciunii lungi! Si a dezvaluit cand si de ce a decis sa-si schimbe. continuă pe Antena3

Schimbare de look majora pentru premierul Victor Ponta dupa intoarcerea din Turcia

Premierul Victor Ponta s-a intors miercuri la Bucuresti si a venit cu un nou look. Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o serie de fotografii in care premierul Victor.

Decretul semnat de seful statului, prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier, a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis, potrivit caruia interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului inceteaza, iar Victor Ponta isi reia atributiile de premier a fost publicat in Monitorul.

Ce spune ministrul Justitiei despre data la care Victor Ponta va merge la DNA

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a declarat, miercuri, ca nu stie cand premierul Victor Ponta va merge la Directia Nationala Anticoruptie dupa revenirea in tara.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a.

Victor Ponta semneaza Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020. Romania primeste 12 miliarde de euro din fonduri comunitare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta semneaza vineri Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020, care include componente de transport, mediu si energie. Ponta a precizat, astazi, in cadrul unei.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

Esecul lui Victor Ponta, esecul unei generatii

Esecul lui Victor Ponta in politica romaneasca este una dintre cele mai mari drame pe care le puteam avea in acest moment. Un personaj tanar, care parea talentat pentru politica si care nu dadea semne ca si-ar fi dorit mai mult decat i se cuvine s-a transformat intr-unul dintre cei mai dispretuiti politicieni din ultimii 25 de ani. in el s-au strans toate frustrarile unei intregi generatii.

Victor Ponta are un mesaj pentru romanii care l-au sustinut. Vezi prima fotografie cu premierul in spitalul din Istanbul

La doua ore de la aparitia publica, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj pentru romanii care l-au sustinut cat a fost internat, dar si pentru medicii turci care l-au ingrijit. Multumesc tuturor.

Victor Ponta: Anul acesta se dau in folosinta doua loturi de autostrada, inainte si dupa Lugoj

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada. Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, dupa inaugurarea Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota si a lotului II al Autostrazii Nadlac-Arad, ca nu a tinut un discurs la eveniment, pentru ca, fiind vorba de un proiect cu finantare europeana, a preferat sa il lase sa vorbeasca pe ministrul Fondurilor Europene.

Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat, joi dimineata, la sediul DNA, potrivit surselor din presa, pentru a copia documente care constituie probe impotriva clientului sau, in scopul construirii apararii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )