Libnet.ro
UNICEF

11:30

Amendati in propria bucatarie. Din ce cauza doi italieni au de platit autoritatilor 2.000 de euro

Antena3 Antena3,
Amendati in propria bucatarie. Din ce cauza doi italieni au de platit autoritatilor 2.000 de euro

O familie din Italia a fost amendata cu 2. 000 de euro, din cauza mirosului de prajeala care iesea din bucataria lor. Un tribunal a considerat ca familia si-a hartuit olfactiv vecinii. Curtea Suprema a. continuă pe Antena3

Consilier ministrului Sanatatii: 21 de persoane au murit din cauza rujeolei

Consilierul ministrului Sanatatii Alexandru Rafila a anuntat marti ca numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21, informeaza Agerpres. Sunt 21 de decese.

Consilier al ministrului Sanatatii: 21 de persoane au murit din cauza rujeolei

Consilierul ministrului Sanatatii Alexandru Rafila a anuntat marti ca numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21, informeaza Agerpres. Sunt 21 de decese.

Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21. Ultimele victime sunt un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani

Un copil an si jumatate si o tanara de 17 ani si-au pierdut viata, din cauza rujeolei. Astfel, numarul victimelor a ajuns la 21, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa. consilierul ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani au murit din cauza rujeolei, numarul total de decese a ajuns la 21

Un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani au murit din cauza rujeolei, numarul deceselor provocate de epidemie ajungand la 21, a declarat, marti, Alexandru Rafila, consilierul personal al ministrului Sanatatii, Florian Bodog, potrivit news. ro.

Seful diplomatiei britanice isi anuleaza o vizita la Moscova programata pentru luni din cauza evolutiilor din Siria

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a anuntat sambata ca isi anuleaza vizita in Rusia programata pentru luni din cauza evolutiilor din Siria, care schimba fundamental situatia, relateaza AFP.

UPDATE Locomotivele romanesti, bombe pe roti din cauza lipsei investitiilor. in urma cu doi ani, CFR Marfa a fost depistata de AFER cu grave deficiente, acum sustine ca si-a facut temele

Dupa cumplitul accident feroviar din week end, in care si-au pierdut viata doi mecanici de locomotiva ai unui operator privat, se ridica tot mai multe semne de intrebare privind siguranta locomotivelor .

Locomotivele romanesti, bombe pe roti din cauza lipsei investitiilor. in urma cu doi ani, CFR Marfa a fost depistata de AFER cu grave deficiente

Dupa cumplitul accident feroviar din week end, in care si-au pierdut viata doi mecanici de locomotiva ai unui operator privat, se ridica tot mai multe semne de intrebare privind siguranta locomotivelor .

Rasturnare de situatie: Ministrul Energiei, Toma Petcu (ALDE), nu-i vrea pe Daniela Lulache si Bogdan Stanescu la Nuclearelectrica, din cauza rezilierii contractului cu CNU, fapt cercetat in acest moment de Corpul de Control al premierului

Propunerile Daniela Lulache si Bogdan Stanescu pentru reinnoirea functiilor de administratori ai Nuclearelectrica nu ne apartin, acestea fiind facute de un alt actionar minoritar n. red. nu a mentionat ce alt actionar), a declarat pentru HotNews. ro Toma Petcu, ministrul energiei. Acesta sustine ca Ministerul Energiei nu avea cum sa sustina cele doua propuneri intrucat exista o nemultumire fata de actuala conducere a Nuclearelectrica din care cei doi fac parte. Nemultumirea vizeaza rezilierea contractului cu CNU n. red. Compania Nationala a Uraniului) care a vulnerabilizat industria nucleara integrata a Romaniei, aspecte cercetate in acest moment de Corpul de Control al premierului, a mai spus Toma Petcu. Daniela Lulache este cunoscuta pentru relatiile apropiate cu sefii ALDE, aceasta in contextul in care ministrul energiei este tot de la ALDE.

Craiova: Carantina la Spitalul Judetean de Boli Infectioase din cauza rujeolei si a scarlatinei

Conducerea Spitalului de Boli Infectioase din Craiova a declarat carantina in institutia medicala Victor Babes, dupa ce numarul copiilor ce au ajuns in unitatea medicala cu rujeola si sc.

Portavionul american USS Carl Vinson si grupul lui aeronaval se indreapta spre peninsula coreeana: Coreea de Nord ramane amenintarea numarul unu in regiune, din cauza programului nuclear iresponsabil

Portavionul american USS Carl Vinson si flota sa se indrepta spre Peninsula Coreea, intr-o noua desfasurare de forta americana, la doua zile dupa atacul asupra bazei siriene din Homs de unde se presupune ca fusese lansat, marti, atacul chimic impotriva orasului Khan Sheikhoun, in care si-au pierdut viata zeci de civili, inclusiv copii, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )