Libnet.ro
UNICEF

19:16

Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21. Ultimele victime sunt un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani

România Liberă România Liberă,
Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21. Ultimele victime sunt un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani

Un copil an si jumatate si o tanara de 17 ani si-au pierdut viata, din cauza rujeolei. Astfel, numarul victimelor a ajuns la 21, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa. consilierul ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila. continuă pe România Liberă

Consilier ministrului Sanatatii: 21 de persoane au murit din cauza rujeolei

Consilierul ministrului Sanatatii Alexandru Rafila a anuntat marti ca numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21, informeaza Agerpres. Sunt 21 de decese.

Consilier al ministrului Sanatatii: 21 de persoane au murit din cauza rujeolei

Consilierul ministrului Sanatatii Alexandru Rafila a anuntat marti ca numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21, informeaza Agerpres. Sunt 21 de decese.

Un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani au murit din cauza rujeolei, numarul total de decese a ajuns la 21

Un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani au murit din cauza rujeolei, numarul deceselor provocate de epidemie ajungand la 21, a declarat, marti, Alexandru Rafila, consilierul personal al ministrului Sanatatii, Florian Bodog, potrivit news. ro.

Craiova: Carantina la Spitalul Judetean de Boli Infectioase din cauza rujeolei si a scarlatinei

Conducerea Spitalului de Boli Infectioase din Craiova a declarat carantina in institutia medicala Victor Babes, dupa ce numarul copiilor ce au ajuns in unitatea medicala cu rujeola si sc.

Spitalul de Boli Infectioase din Craiova, in carantina, din cauza rujeolei si a scarlatinei

Conducerea Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes din Craiova a instituit carantina, dupa ce numarul cazurilor de rujeola si scarlatina a crescut, a precizat directorul institutiei, dr. Constantin Ecobic.

Un fost mare fotbalist roman a murit din cauza unui atac cerebral. Obiceiul ciudat pe care il avea in timpul meciurilor

Fotbalul romanesc este plin de povesti fabuloase, avandu-i in rolul principal pe unii dintre fostii mari jucatori ai echipei nationale, scrie Adevarul. Un caz cu adevarat rar este cel al.

inca doua decese din cauza rujeolei

Alte doua decese au fost cauzate de rujeola in ultima saptamana. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Florian Bodog, chiar in momentul in care legea vaccinarii a fost pusa in dezbatere publica.

Portavionul american USS Carl Vinson si grupul lui aeronaval se indreapta spre peninsula coreeana: Coreea de Nord ramane amenintarea numarul unu in regiune, din cauza programului nuclear iresponsabil

Portavionul american USS Carl Vinson si flota sa se indrepta spre Peninsula Coreea, intr-o noua desfasurare de forta americana, la doua zile dupa atacul asupra bazei siriene din Homs de unde se presupune ca fusese lansat, marti, atacul chimic impotriva orasului Khan Sheikhoun, in care si-au pierdut viata zeci de civili, inclusiv copii, scrie AFP.

Seful diplomatiei britanice isi anuleaza o vizita la Moscova programata pentru luni din cauza evolutiilor din Siria

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a anuntat sambata ca isi anuleaza vizita in Rusia programata pentru luni din cauza evolutiilor din Siria, care schimba fundamental situatia, relateaza AFP.

Dezvaluiri despre un fost mare fotbalist roman, care a murit din cauza unui atac cerebral: Citea romane politiste in pauza meciurilor

Fotbalul romanesc este plin de povesti fabuloase, avandu-i in rolul principal pe unii dintre fostii mari jucatori ai echipei nationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )