Libnet.ro
UNICEF

05:15

Amenintarile vicepremierului rus pentru Romania si Moldova

Antena3 Antena3,
Amenintarile vicepremierului rus pentru Romania si Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin sustine ca Transnistria va deveni un stat absolut independent, cu sprijinul Rusiei, daca Republica Moldova va alege unirea cu Romania. Daca Republica Moldova, cu o Curte Constitutionala. continuă pe Antena3

Ucraina, plan comun de patrulare la frontiera cu Romania, Moldova si alte trei state UE

Guvernul de la Kiev a aprobat un plan cu privire la organizarea unor misiuni de patrulare comune la frontiera cu Romania, Polonia, Slovacia si Ungaria, patru state membre ale Uniunii Europene, dar si cu Republica Moldova, informeaza Interfax Ucraina.

Inca o medalie pentru Romania la Europenele de atletismsub 23 ani

Delegatia Romaniei a cucerit, duminica, o noua medalie la Campionatele Europene de atletism pentru tineret sub 23 ani) de la Tallinn Estonia).

Geoana: Pana in 2050, populatia planetei va creste iar nevoia de hrana se va dubla. Un sector agro-industrial puternic si orientat catre export reprezinta un atu economic si strategic pentru Romania

Romania ar putea deveni o poarta catre zona de liber schimb euro-atlantica, nu doar o poarta de comert catre si dinspre Europa, daca s-ar folosi de pozitia sa economica si geografica precum de o cale de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )