Libnet.ro
UNICEF

23:45

Amenzi noi pentru romani de la 1 ianuarie 2021. Ce sunt obligati sa faca cu fructele si legumele alterate

Playtech Playtech,
Amenzi noi pentru romani de la 1 ianuarie 2021. Ce sunt obligati sa faca cu fructele si legumele alterate

Vesti proaste pentru romani! Noi amenzi se intrezaresc pentru cei care nu respecta ultimele obligatii impuse de catre oficiali. Ce vor trebui sa faca acestia cu fructele si legumele alterate de la 1 ianuarie? 1 ianuarie 2021 aduce noi amenzi. Obligatii in privinta fructelor si legumelor alterate Romanii au noi obligatii incepand cu 1 ianuarie . continuă pe Playtech

Se dau 1.000 de euro pentru romani. Cine sunt persoanele care beneficiaza

Se dau 1. 000 de euro pentru romanii care au suferit de coronavirus, iar acum se hotarasc sa doneze plasma pentru tratarea altor pacienti. Autoritatile au nevoie din ce in ce mai mult de plasma de la pacientii vindecati de coronavirus, mai ales dupa explozia de noi cazuri. Romanii care s-au vindecat de coronavirus pot primi .

inmatricularea auto 2020. Cat de simplu va fi totul pentru romani

Vesti bune pentru conducatorii auto din Romania! Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a anuntat ca inmatricularea auto va fi o procedura mult mai simpla ca pana acum. inmatriculare auto 2020. Ce schimbari apar Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a anuntat ca, odata cu publicarea in .

Vesti bune pentru romani! Creste valoarea punctului de pensie. Citu: Cea mai mare suma pe care am avut-o vreodata

Vesti bune pentru romani! Pensiile vor creste considerabil anul acesta, a declarat Florin Citu, in cadrul unei conferinte de presa pe tema rectificarii bugetare, sustinute joi seara la Ministerul Finantelor Publice.

Virgil Musta, previziune infioratoare pentru romani: Vom ajunge intr-o situatie critica, asa cum a fost in Spania, Franta Italia

Medicul de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, Virgil Musta, a vorbit in cursul zilei de ieri despre conditiile in care va incepe scoala, subliniind principalele aspecte de care trebuie sa tina cont autoritatile si cetatenii. Acesta avertizeaza ca este nevoie urgenta de prevenire a bolii, altfel riscam sa ajungem in situatii foarte grave, asemeni .

Noi restrictii pentru romani. inca doua tari ne-au pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc in aceste state

Numarul mare de cazuri noi de Covid-19 din ultimele doua saptamani le-au determinat pe autoritatile sanitare din Belgia si Serbia sa treaca Romania pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat si sa impuna noi restrictii pentru romanii care urmeaza sa intre pe teritoriul lor.

Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru romani

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord, vor trebui sa prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anuntat astazi autoritatile de la Belgrad.

Uniunea Europeana cauta solutii pentru reabilitarea transporturilor. Care sunt pasii luati de Parlamentul European

Uniunea Europeana aloca fonduri generoase pentru dezvoltarea transporturilor, pilon important in dezvoltarea economica a tarilor membre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )