Libnet.ro
UNICEF

01:05

America a iesit din CRIZA. Banca Federala a majorat DOBANDA

România Liberă România Liberă,
America a iesit din CRIZA. Banca Federala a majorat DOBANDA

Rezerva Federala a Statelor Unite a majorat dobanda cheie, cu 0,25 puncte procentuale, prima oara dupa 2006. continuă pe România Liberă

Rezerva Federala a SUA a majorat dobanda-cheie cu 0,25 puncte procentuale, prima oara dupa 2006

Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite a majorat miercuri dobanda de politica monetara, cu 0,25 puncte procentuale, pentru prima oara dupa 2006, semn ca economia americana a depasit cea mai mare parte a urmarilor crizei financiare globale izbucnite in urma cu opt ani, relateaza Mediafax, citand sursa MarketWatch.

Fed a majorat dobanda cheie, cu 0,25 puncte procentuale

Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite a majorat astazi dobanda de politica monetara, cu 0,25 puncte procentuale, pentru prima oara dupa 2006, semn ca economia americana a depasit cea mai mare parte a urmarilor crizei financiare globale izbucnite in urma cu opt ani, informeaza MarketWatch. com. Cei zece reprezentanti ai Fed participanti la sedinta de politica monetara au decis in unanimitate ca dobanda cheie sa fie majorata de la un interval de 0%-0,25% la 0,25%-0,5%, prima masura de acest tip din ultimii peste noua ani.

Ion Tiriac a vandut participatia de 15% detinuta la Metro CashCarry si a iesit din actionariat

Compania Zareba Holdings Limited, inregistrata in Cipru si detinuta de omul de afaceri Ion Tiriac, a vandut grupului german Metro participatia de 15% detinuta la Metro Cash Carry Romania, astfel ca grupul german detine acum integral subsidiara din Romania, anunta Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )