Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un american a vrut sa incendieze o moschee pentru a razbuna atentatele din Franta

Hotnews Hotnews,
 Un american a vrut sa incendieze o moschee pentru a razbuna atentatele din Franta

Un barbat a fost inculpat in Statele Unite dupa de a amenintat ca va incendia o moschee din orasul Boston ca reactie la atentatele islamiste comise in noiembrie 2015 la Paris, soldate cu 130 de morti, relateaza postul tv american KFGO. continuă pe Hotnews

Un american a vrut sa incendieze o moschee pentru a razbuna atentatele din Franta

Un barbat a fost inculpat in Statele Unite dupa de a amenintat ca va incendia o moschee din orasul Boston ca reactie la atentatele islamiste comise in noiembrie 2015 la Paris, soldate cu 130 de morti,.

Momente de panica pentru cativa pescari din Australia. Ce au descoperit barbatii in navod (VIDEO)

Surpriza de proportii pentru cativa pescari din nord-estul Australiei. Barbatii au mers sa pescuiasca, lucru deloc neobisnuit pana aici. Acestia au ramas impresionati insa, chiar.

Atentatele din Nisa si Munchen, filmate de un jurnalist a carui sotie face parte din fortele speciale israeliene

Jurnalistul german independent Richard Gutjahr s-a aflat in preajma atacurilor de la Nisa si Munchen, la opt zile distanta, ocazie cu care a surprins momente importante din timpul celor doua evenimente.

Coincidenta stranie: Atentatele din Nisa si Munchen, surprinse de acelasi jurnalist german

Un jurnalist german a suprins in decurs de o saptamana doua dintre cele mai sangeroase atacuri din Europa: Cel de la Nisa si cel de la Munchen. Strania coincidenta a fost remarcata de.

Victor Ponta, mesaj acid pentru liberali: Romanii din Diaspora nu sunt nici lenesi, nici dezinformati. Pur si simplu votul ii lasa indiferenti!

Victor Ponta a scris, intr-un mesaj pe Facebook, ca romanii din Diaspora nu sunt lenesi, asa cum ar sustine unii liberali, ci doar au alte lucruri mai serioase de facut si.

Victorie la Montreal pentru echipa formata din Simona Halep si Monica Niculescu: SiMonica s-a calificat in turul al doilea al competitiei

SimonaHalepsi Monica Niculescu s-au calificat in turul al doilea al probei de dublu de la Montreal, informeaza Prosport. Cele doua au trecut fara probleme de echipa formata din Gabriela Dabrowski.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )