Libnet.ro
UNICEF

07:45

Americanii spun ca noul coronavirus poate rezista si trei zile pe obiecte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Americanii spun ca noul coronavirus poate rezista si trei zile pe obiecte

Noul coronavirus poate sa traiasca in aer timp de cateva ore, iar pe anumite suprafete poate rezista chiar si doua sau trei zile, arata testele facute de guvernul SUA si alti oameni de stiinta americani. continuă pe Wall-Street Ro

Studiu: cat rezista noul coronavirus in aer si pe suprafete. Se transmite si de la 4,5 metri

Noul coronavirus se transmite de la 4,5 metri, traieste 30 de minute in aer si rezista 4 zile pe suprafete. Acestea sunt datele alarmante ale unui studiu realizat recent de expertii chinezi, care prezinta modul de raspandire a virusului. Studiu realizat pe pasagerii unui autobuz Rezultatul unui studiu facut pe pasagerii unui autocar care a .

Coronavirusul se transmite la 4,5 metri, traieste 30 de minute in aer si rezista 4 zile pe suprafete

Potrivit celui mai recent studiu, noul coronavirus se transmite la o distanta de 4,5 metri de persoana infectata. Virusul ucigas supravietuieste cel putin 30 de minute in aer dupa ce sursa infectiei nu mai este prezenta si rezista circa patru zile pe diferite suprafete.

STUDIU COVID-19 se transmite la 4,5 metri, traieste 30 de minute in aer si rezista 4 zile pe suprafete

Noul coronavirus se transmite la o distanta de 4,5 metri de persoana infectata, supravietuieste cel putin 30 de minute in aer dupa ce sursa infectiei nu mai este prezenta si rezista circa patru zile pe diferite suprafete.

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase: Nu exista vaccin pentru noul coronavirus si sunt deja cazuri de coinfectie virus gripal-coronavirus

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, care face parte din grupul Strategic de Comunicare desemnat de Ministerul Sanatatii sa gestioneze informarea legata de noul coronavirus a raspuns pentru life. ro la cateva dintre intrebarile care stau pe buzele tuturor in pirvinta noului coronavirus.

Un consilier al lui Bolsonaro, diagnosticat cu noul coronavirus dupa ce a participat in weekend la o intalnire cu Trump

Seful secretariatului special de comunicare sociala Secom) al presedintelui brazilian Jair Bolsonaro, Fabio Wajngarten, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, dupa ce a efectuat doua teste, a anuntat joi biroul de comunicare al presedintiei braziliene, relateaza Reuters si CNN.

Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul sau pentru AFP, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

intrebari frecvente despre noul coronavirus COVID-19 si copii. Cum raspund specialistii

Specialistii de la Centrele de Control si Preventie a Bolilor din SUA au raspuns unor intrebari frecvente referitoare la COVID-19, noul coronavirus depistat in luna decembrie in China.

Seful armatei italiene, infectat cu noul coronavirus

Seful Statului Major al armatei italiene, generalul Salvatore Farina, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Izolat la domiciliu, generalul da asigurari ca se simte bine.

Vindecata la 103 ani de coronavirus: poate singura veste buna despre COVID 19

In contextul vestilor proaste care se tin lant despre coronavirus la nivel global, se pare ca exista si o informatie pozitiva. Numarul bolnavilor de coronavirus din Romania a crescut foarte mult ieri. Singura tara care o duce un pic mai bine este China. Masurile extreme de carantina impuse in tara comunista se pare ca au .

Palma pentru diaspora de la CCR: nu se mai voteaza trei zile si nu se mai dubleaza numarul de parlamentari. PSD: Din 2024 incolo

Romanii din strainatate nu vor mai putea vota timp de trei zile la alegerile parlamentare in noiembrie) si nici numarul de parlamentari pentru diaspora nu va mai fi dublat de la 6 la 12), dupa ce judecatorii CCR au respins ordonanta de urgenta dedicata alegerilor anticipate. PSD nu va veni cu un proiect de lege dedicat diasporei, sustin surse politice pentru Adevarul.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )