Libnet.ro
UNICEF

19:00

Studiu: cat rezista noul coronavirus in aer si pe suprafete. Se transmite si de la 4,5 metri

Playtech Playtech,
Studiu: cat rezista noul coronavirus in aer si pe suprafete. Se transmite si de la 4,5 metri

Noul coronavirus se transmite de la 4,5 metri, traieste 30 de minute in aer si rezista 4 zile pe suprafete. Acestea sunt datele alarmante ale unui studiu realizat recent de expertii chinezi, care prezinta modul de raspandire a virusului. Studiu realizat pe pasagerii unui autobuz Rezultatul unui studiu facut pe pasagerii unui autocar care a . continuă pe Playtech

Coronavirusul se transmite la 4,5 metri, traieste 30 de minute in aer si rezista 4 zile pe suprafete

Potrivit celui mai recent studiu, noul coronavirus se transmite la o distanta de 4,5 metri de persoana infectata. Virusul ucigas supravietuieste cel putin 30 de minute in aer dupa ce sursa infectiei nu mai este prezenta si rezista circa patru zile pe diferite suprafete.

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase: Nu exista vaccin pentru noul coronavirus si sunt deja cazuri de coinfectie virus gripal-coronavirus

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, care face parte din grupul Strategic de Comunicare desemnat de Ministerul Sanatatii sa gestioneze informarea legata de noul coronavirus a raspuns pentru life. ro la cateva dintre intrebarile care stau pe buzele tuturor in pirvinta noului coronavirus.

Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul sau pentru AFP, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

intrebari frecvente despre noul coronavirus COVID-19 si copii. Cum raspund specialistii

Specialistii de la Centrele de Control si Preventie a Bolilor din SUA au raspuns unor intrebari frecvente referitoare la COVID-19, noul coronavirus depistat in luna decembrie in China.

Seful armatei italiene, infectat cu noul coronavirus

Seful Statului Major al armatei italiene, generalul Salvatore Farina, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Izolat la domiciliu, generalul da asigurari ca se simte bine.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

Inconstienta barbatului din Galati infectat cu noul coronavirus. A circulat cu un microbuz si este posibil sa fi transmis virusul la alte 17 persoane

Barbatul, in varsta de 72 de ani, a aterizat pe aeroportul Otopeni si a urcat intr-un microbuz, circuland pe ruta Bucuresti Urziceni Buzau Braila Galati. Autoritatile ii cauta pe toti cei cu care galateanul a intrat in contact in timpul calatoriei, dupa ce rezultatele analizelor au confirmat ca este infectat cu noul coronavirus.

Cei trei angajati ai Guvernului nu sunt infectati cu noul coronavirus

Cei trei angajati ai Guvernului Romaniei suspecti de coronavirus au avut rezultate negative la testele pentru aceasta boala, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

Noul coronavirus: Majoritatea primariilor din Bucuresti inchid sau limiteaza relatiile cu publicul Daniel Florea, primarul Sectorului 5, da ceasuri cu buton de panica si fluturasi cu poza sa

Pentru a limita raspandirea noului coronavirus, Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1 si-au suspendat activitatea cu publicul, iar Sectoarele 2 si 3 o restrictioneaza. Administratia locala dezinfecteaza locurile de joaca si spatiile publice si pune dispozitive cu dezinfectant. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, nu a ratat ocazia de a-si face campanie electorala si distribuie 40. 000 de kit-uri de igiena copiilor, truse care contin si un fluturas cu poza sa. Institutia va mai distribui si ceasuri cu buton de panica batranilor singuri.

Coronavirus in Romania. Un bucurestean care s-a intors din Stuttgart - cazul cu numarul 37 de infectare cu virusul COVID-19

Un barbat de 47 de ani din Bucuresti care a calatorit la Stuttgart intre 26 februarie si 2 martie a devenit, oficial, cazul cu numarul 37 de infectare cu noul coronavirus. Barbatul prezenta simptome de pe 06 martie si este internat la Spitalul Victor Babes.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )