Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ana lui Alexa Visarion, din 12 decembrie in cinematografe

Adevărul Adevărul,
Ana lui Alexa Visarion, din 12 decembrie in cinematografe

Regizorul Alexa Visarion revine cu un nou lungmetraj, care va avea premiera pe 12 decembrie. Ana este inspirat din traseul prin care regizorul a incercat obsesiv sa ecranizeze mitul Mesterului Manole. continuă pe Adevărul

Filmul Exodus: Zei si regi are premiera in Romania pe 12 decembrie

Filmul Exodus: Zei si regi/ Exodus: Gods and Kings, in regia lui Ridley Scott, cu Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton si Aaron Paul in distributie, are premiera, in cinematografele din Romania, pe 12 decembrie.

Ucraina: Rebelii confirma un acord de incetare a focului incepand din 9 decembrie

Rebelii pro-rusi au confirmat, joi, informatiile presedintiei ucrainene, care a anuntat incetarea confruntarilor armate in estul separatist al Ucrainei incepand din 9 decembrie, potrivit agentiei de presa ruse Ria Novosti, citate de AFP.

Sibex trece la platforma greceasca, din 22 decembrie

Parteneriatul dintre Bursa derivatelor din Sibiu - Sibex - si Bursa din Atena ATHEX Exchange Group - Athex) va fi implementat din 22 decembrie, potrivit unui comunicat, in care se arata ca, de la acea data, bursa autohtona va trece la sistemul de tranzactionare grecesc Oasis si la noul sistem de compensare-decontare furnizat de AthexClear.

Noul Mers al Trenurilor intra in vigoare din 14 decembrie

Noul Mers al Trenurilor de calatori - care prevede mai multe trenuri Regio, curse spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane de schi, precum si durate reduse, de aproximativ doua ore, pe ruta Bucuresti Nord-Constanta - va intra in vigoare pe 14 decembrie, potrivit CFR Calatori, citat de Mediafax.

Samoila Marza, barbatul care a facut singurele fotografii la evenimentele din 1 decembrie 1918

Samoila Marza este numele barbatului care a facut singurele fotografii din timpul evenimentelor de la 1 decembrie 1918. El mai este numit si fotograful Unirii, insa ceea ce nu stie multa lume este ca.

Samoila Marza, barbatul care a facut singurele fotografii la evenimentele din 1 decembrie 1918 (VIDEO)

Samoila Marza este numele barbatului care a facut singurele fotografii din timpul evenimentelor de la 1 decembrie 1918. El mai este numit si fotograful Unirii, insa ceea ce nu stie multa lume este ca.

Mersul Trenurilor 2015, in vigoare din 14 decembrie

Noul Mers al Trenurilor de calatori pe anul 2015 - care prevede mai multe trenuri Regio, curse spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane de schi, precum si durate reduse, de aproximativ doua ore, pe ruta Bucuresti Nord-Constanta - va intra in.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )