Libnet.ro
UNICEF

08:00

ANAF a infiintat o divizie speciala pentru romanii din scandalul Panama Papers (VIDEO)

B1 B1,
ANAF a infiintat o divizie speciala pentru romanii din scandalul Panama Papers (VIDEO)

Fiscul va analiza documentele ajunse publice in ceea ce a devenit cunoscut drept scandalul Panama Papers. Pentru acest lucru va fi infiintata chiar o divizie speciala. Potrivit unui mesaj postat de. continuă pe B1

Pericol pentru soferii din Mures: Capacele de canal prost fixate, provoaca accidente grave

Soselele din Mures reprezinta un real pericol pentru soferi, din cauza capacelor de canal, prost fixate, potrivit Protv. Vine o masina si se agata de acel capac miscat din loc, se vede acolo. Uitati.

Victor Ponta, replica acida pentru casa din Sibiu pierduta de Klaus Iohannis: Mai are 5 la fel si oricum sta foarte putin in Romania!

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dat afara de ANAF dintr-un imobil din centrul Sibiului, pierdut inca de anul trecut in instanta.

Cum a fost primit presedintele Iohannis de romanii din SUA

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook mai multe fotografii de la intalnirea cu reprezentantii comunitatii romanesti din Washington DC, Statele Unite ale Americii. Seful statului de.

Ministerul Energiei pregateste ajutoare de urgenta pentru disponibilizati din CEH si CNU

Ministerul Energiei pregateste un ajutor de urgenta pentru angajatii care vor fi disponibilizati din Complexul Energetic Hunedoara CEH) si din Compania Nationala a Uraniului CNU). CEH este in insolventa, iar CNU a ramas fara cel mai mare client.

Soferul care a lovit mortal 5 persoane in statia de autobuz, cercetat pentru ucidere din culpa

Soferul care a intrat luni dimineata in plin cu masina intr-un grup de persoane ce se aflau intr-o statie de autobuz din municipiul Braila, accident in urma caruia cinci oameni au murit, este cercetat pentru de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, potrivit unui comunicat remis marti de Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Business Report:Criterii de productivitate si performanta pentru angajatii din companiile de stat;Masura uitata a Guvernului Boc: supraimpozitarea economisirii asemeni speculatiilor financiare;Olt si Valcea, doua judete neprofitabile

Academia Romana a Coruptiei I). Terenuri de 500. 000 de euro, la mana fiului administratorului lui Omar Hayssam. Cel mai important for al intelectualitatii romanesti a fost. Olt si Valcea, doua judete neprofitabile. Cele mai mari afaceri din cele doua judete aflate in sudul Romaniei au probleme.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )