Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum a fost primit presedintele Iohannis de romanii din SUA

Antena3 Antena3,
Cum a fost primit presedintele Iohannis de romanii din SUA

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook mai multe fotografii de la intalnirea cu reprezentantii comunitatii romanesti din Washington DC, Statele Unite ale Americii. Seful statului de. continuă pe Antena3

Corespondenta din Washington. Cum a fost primit Iohannis de romanii din SUA si ce a discutat seful statului cu Obama

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit dezinvolt, fara sa citeasca discursul de pe foaie, si i-a facut pe romani sa ofteze in amintirea dorului de casa. La iesire, seful statului le-a povestit jurnalistilor ce a vorbit cu Barack Obama.

Guccifer a aparut in fata unui tribunal din SUA, dupa ce a fost extradat din Romania.Hackerul romanare de raspuns la noua capete de acuzare

Hackerul roman cunoscut drept Guccifer, care a facut publice emailuri neoficiale trimise catre Hillary Clinton, fosta secretar de stat in SUA, a fost extradat din Romania si a aparut la primul termen in fata unei in instante din SUA vineri, scrie Reuters.

Corespondenta din SUA. Presedintele Iohannis vrea consultari cu partidele asupra legislatiei in domeniul securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, precizand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis vrea consultari cu partidele pe legislatia in domeniul securitatii. Presedintele cere consens politic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, de la Washington, ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, precizand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu.

Presedintele Iohannis la summit-ul securitatii nucleare. Absenta Rusiei si pozitia Romaniei

Fara Rusia la masa va fi greu, pentru ca acolo este problema. Nu trebuie sa rupem toate puntile cu Rusia, pe anumite dosare dialogul trebuie mentinut. Uitati-va la dialogul pragmatic pe care il poarta SUA pe tema siriana, a declarat un oficial de la Cotroceni inca inainte de summit-ul pe tema securitatii nucleare de la Washington, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin a lipsit, iar agentiile de presa au notat ca boicotul lui Putin, care nu a dorit sa participe la un summit dominat de Statele Unite pe fondul cresterii tensiunilor dintre Washington si Moscova pe tema Ucraina si Siria, a alimentat ingrijorarile ca la intalnire nu vor fi adoptate decizii majore.

Presedintele Iohannis, la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a participat joi seara la cina oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba, in onoarea sefilor de delegatii prezenti la Summitul securitatii nucleare, transmite Agerpres.

Iohannis nu-l ia pe Dan Mihalache la Summit-ul din SUA

Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, nu face parte din delegatia care il insoteste pe Klaus Iohannis la Summit-ul securitatii nucleare, care are loc intre 31 martie si 1 aprilie, la Washington.

Cine este ultimul supravietuitor al echipei de procurori din procesul Holocaustului cu care s-a intalnit presedintele Iohannis la Washington. Plus: Cum s-a nascut ideea construirii unui Muzeu al evreilor si Holocaustului la Bucuresti

Benjamin B. Ferencz, ultimul supravietuitor al echipei de procurori din procesul de la Nurenberg, care l-a intampinat pe Klaus Iohannis la intrarea in Muzeul Holocaustului, s-a nascut in 1920 la Satu Mare intr-o familie de intelectuali evrei, potrivit paginii sale de internet. Cand avea doar zece luni, familia s-a mutat in America. Traieste in prezent impreuna cu sotia sa Gertrude, in New York si Florida, si are patru copii.

Presedintele Iohannis participa la summit-ul de la Washington pe tema securitatii nucleare

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la Washington, la summitul pentru securitate nucleara.

VIDEO. Barbat din SUA, impuscat de mai multe ori in timp ce facea o transmisiune in direct

Un barbat din orasul american Chicago este in stare critica dupa ce a fost impuscat de mai multe ori in timp ce facea o transmisiune video in direct pe o retea de socializare, in ceea ce pare a fi o reglare de conturi intre membri ai lumii interlope, informeaza Fox News, preluata de Mediafax. Incidentul armat a avut loc pe o strada din cartierul West Englewood, in orasul Chicago.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )