Libnet.ro
UNICEF

11:15

Analist rus: Republica Moldova e in epoca de piatra, locuita de clovni si oameni de Neanderthal.

Adevărul Adevărul,
Analist rus: Republica Moldova e in epoca de piatra, locuita de clovni si oameni de Neanderthal.

Politologul rus Constantin Simonov sustine ca Republica Moldova este o tara care traieste in epoca de piatra si are manifestari asemanatoare cu cele ale unui clovn. Simonov trebuia sa sustina o conferinta la Chisinau si Comrat, insa a fost retinut si expulzat de pe teritoriul Republicii Moldova, fiind declarat persona non-grata pe o perioada de 5 ani. continuă pe Adevărul

Iohannis, in vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici. Seful statului are, pe agenda, convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Republica Moldova, marti si miercuri

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe agenda convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice.

Klaus Iohannis va face marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova, in cadrul careia va avea intalniri cu omologul sau, Nicolae Timofti, cu premierul moldovean, Chiril Gaburici, cu.

Radio Europa Libera: Sistemul politic disfunctional din Republica Moldova ar putea fi un cadou pentru Moscova

Sistemul politic din Republica Moldova, unde a fost investit un Guvern proeuropean minoritar cu sustinerea comunstilor, pare tot mai disfunctional, iar marele castigator in aceasta situatie ar putea fi .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )