Libnet.ro
UNICEF

07:45

Iohannis, in vizita oficiala in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Iohannis, in vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici. Seful statului are, pe agenda, convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Republica Moldova, marti si miercuri

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe agenda convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice.

Klaus Iohannis va face marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova, in cadrul careia va avea intalniri cu omologul sau, Nicolae Timofti, cu premierul moldovean, Chiril Gaburici, cu.

Klaus Iohannis face o vizita in R. Moldova, la o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe.

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe omologul bulgar, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, prima vizita a unui sef de stat de la preluarea mandatului de presedinte. La ora 10. 30, a inceput vizita oficiala in Romania.

Iohannis se intalneste, vineri, cu presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, vineri, la ora 10:30, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, aflat in vizita oficiala in Romania, anunta Administratia Prezidentiala.

Prima vizita oficiala a noului premier moldovean va avea loc in Bruxelles

Noul premier modovean, Chiril Gaburici, va merge in prima sa vizita oficiala, la Bruxelles in perioada 26-27 februarie, transmite presa din Republica Moldova.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la un an de la revolutia din Ucraina. Cand se va intalni cu Porosenko

Presedintele Klaus Iohannis si-a trimis un consilier la manifestatiile de la Kiev, pentru comemorarea celor care au murit in evenimentele din 2014, cand a fost alungat de la putere fostul presedinte prorus Victor.

Analist rus: Republica Moldova e in epoca de piatra, locuita de clovni si oameni de Neanderthal.

Politologul rus Constantin Simonov sustine ca Republica Moldova este o tara care traieste in epoca de piatra si are manifestari asemanatoare cu cele ale unui clovn. Simonov trebuia sa sustina o conferinta la Chisinau si Comrat, insa a fost retinut si expulzat de pe teritoriul Republicii Moldova, fiind declarat persona non-grata pe o perioada de 5 ani.

Radio Europa Libera: Sistemul politic disfunctional din Republica Moldova ar putea fi un cadou pentru Moscova

Sistemul politic din Republica Moldova, unde a fost investit un Guvern proeuropean minoritar cu sustinerea comunstilor, pare tot mai disfunctional, iar marele castigator in aceasta situatie ar putea fi .

Programul vizitei lui Klaus Iohannis la Chisinau

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde o vizita oficiala in Republica Moldova in perioada 24-25 februarie a. c. , la invitatia presedintelui Nicolae Timofti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )