Libnet.ro
UNICEF

11:16

Analiza. Numirile facute de Donald Trump transmit semnale contradictorii

Adevărul Adevărul,
Analiza. Numirile facute de Donald Trump transmit semnale contradictorii

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a reusit din nou sa surprinda, duminica, prin numirea in posturi-cheie a doua personaje politice extrem de diferite. Mai precis, seful sau de cabinet va fi Reince Priebus, iar strategul sau sef si principalul sau consilier va fi Stephen Bannon. continuă pe Adevărul

Analiza. Numirile facute de Donald Trump transmit semnale contradictorii INFOGRAFIE

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a reusit din nou sa surprinda, duminica, prin numirea in posturi-cheie a doua personaje politice extrem de diferite. Mai precis, seful sau de cabinet va fi Reince Priebus, iar strategul sau sef si principalul sau consilier va fi Stephen Bannon.

Marine le Pen considera de bun augur victoria lui Donald Trump la Casa Alba. Cu cinci luni inainte de alegerile prezidentiale din Franta, apar temeri ca situatia s-ar putea repeta |ANALIZA DW

Referendumul prin care Marea Britanie a decis iesirea din Uniunea Europeana si victoria republicanului Donald Trump pun sub semnul intrebarii viitorul Frantei, dat fiind faptul ca popularitatea Frontului National n. r. - partid de extrema dreapta) a crescut, cu cinci luni inainte de alegerile prezidentiale in Franta, arata o analiza Deutsche Welle.

VIDEO. Donald Trump a inselat, deja, de mai multe ori increderea celor care l-au votat. Sapte subiecte importante asupra carora si-a schimbat opinia dupa ce a devenit presedinte-ales

In doar cateva zile dupa scrutinul prezidential, presedintele ales al SUA, Donald Trump, a dat inapoi sau chiar a renuntat la unele dintre promisiunile bizare facute in campania electorala, scriu jurnalistii de la The Independent. Pare sa fie o diferenta notabila intre ce spunea candidatul republican si actiunile presedintelui ales.

Cine sunt femeile care l-au ajutat pe controversatul republican Donald Trump sa devina presedintele Statelor Unite, in ciuda discursului ofensator din campanie

Din analiza rezultatelor scrutinului de marti, s-a constatat ca zeci de mii de femei 53% din femeile albe cu drept de vot, potrivit sondajelor de la iesirea de la urne l-au ales pe Donald Trump, jucand, astfel, un rol esential in victoria sa. Cotidianul american The New York Times a intervievat mai multe femei care l-au sustinut pe democrat, pentru a vedea de ce l-au ales.

Nigel Farage l-a vizitat pe Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower

Liderul UKIP, Nigel Farage, l-a vizitat sambata seara pe presedintele ales al SUA Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower, dupa ce a sugerat ca ar putea sa reprezinte o punte pentru imbunatatirea relatiilor bilaterale dintre Londra si Washington. Farage a postat si o poza in care zambeste alaturi de Donald Trump si a criticat-o dur pe Theresa May pentru declaratiile sale cu privire la prezidentiabilul republican, transmite News. ro citand Reuters.

Donald Trump SI-A CUMPARAT un avion PRIVAT cu 100 milioane de dolari! Vezi CUM ARATA T-Bird si cat costa o ora de zbor (VIDEO)

Donald Trump a cumparat cu aproximativ 100 milioane de dolari un avion care i-a apartinut co-fondatorului Microsoft, Paul Allen. Amanda Miller, vicepresedinte responsabil cu marketingul la The Trump.

Nigel Farange, cel mai entuziast sustinator al presedintelui ales al SUA, Donald Trump: Ma simt onorat ca am putut discuta, personal, cu Donald

Fostul lider al partidului britanic eurosceptic Ukip, Nigel Farage, care a facut campanie pentru Brexit, l-a vizitat pe Donald Trump, sambata, pentru a contribui la relatiile positive dintre Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

FOTO + VIDEO. Manifestatiile anti-Trump continua, in mai multe orase din SUA. Donald Trump sustine ca participantii sunt protestatari profesionisti, incitati de media

Presedintele ales al Statelor Unite, republicanul Donald Trump, sustine ca manifestatiile care au loc in mai multe orase din tara, ca urmare a alegerilor din 8 noiembrie, au fost provocate de protestatari profesionisti, incitati de media.

Cum arata casa lui Donald Trump din New York

Noul presedinte al Statelor Unite locuieste, de ani buni, alaturi de familia lui, intr-un penthose situat la inaltime, pe 3 etaje, in blocul Trump Tower din New York. O locuinta in care opulenta poate fi considerata cuvantul de ordine. Iata cum arata casa lui Donald Trump .

Un fost sef de campanie al presedintelui ales Donald Trump: Nimic nu justifica faptul ca SUA sa asigure apararea si securitatea unei tari care nu isi plateste contributia la NATO

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump pentru statul New York, Carl Paladino, sustine ca, in cazul in care statele europene nu isi vor creste contributiile la Alianta Nord-Atlantica NATO), vor exista consecinte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )