Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cine sunt femeile care l-au ajutat pe controversatul republican Donald Trump sa devina presedintele Statelor Unite, in ciuda discursului ofensator din campanie

România Liberă România Liberă,
Cine sunt femeile care l-au ajutat pe controversatul republican Donald Trump sa devina presedintele Statelor Unite, in ciuda discursului ofensator din campanie

Din analiza rezultatelor scrutinului de marti, s-a constatat ca zeci de mii de femei 53% din femeile albe cu drept de vot, potrivit sondajelor de la iesirea de la urne l-au ales pe Donald Trump, jucand, astfel, un rol esential in victoria sa. Cotidianul american The New York Times a intervievat mai multe femei care l-au sustinut pe democrat, pentru a vedea de ce l-au ales. continuă pe România Liberă

Cine sunt femeile care l-au ajutat pe Trump sa devina presedinte

Din analiza rezultatelor scrutinului de marti, s-a constatat ca zeci de mii de femei 53% din femeile albe cu drept de vot, potrivit sondajelor de la iesirea de la urne l-au ales pe Donald Trump, jucand, astfel, un rol esential in victoria sa. Cotidianul american The New York Times a intervievat mai multe femei care l-au sustinut pe democrat, pentru a vedea de ce l-au ales.

Alegerile din SUA - un post-mortem. Cine sunt americanii care au votat cu Trump si ce motive au avut

Sociologul Barbu Mateescu explica, intr-o postare pe blogul personal, care este mecanismul care a condus la triumful lui Donald Trump.

Ele sunt cele care ii aduc fericirea Andreei Marin in fiecare zi

Andreea Marin trece printr-o perioada zbuciumata din pricina divortului de sotul sau, Tuncay Ozturk, insa in fiecare zi reuseste sa isi traga sursa de energie si optimism multumita acestor doua fiinte dragi. Iata despre cine este vorba.

Ele sunt vedetele care scot oamenii din casa la vot

Americanii isi voteaza azi viitorul presedinte. Mai multe vedete consacrate ii indeamna pe cei care locuiesc in State sa iasa la vot, sa se implice, nu sa urmareasca pasiv la televizor ce se intampla. Iata despre ce vedete este vorba! .

Cine sunt suporterii Legiei Varsovia care au provocat incidente in Centrul Vechi: Acestia sunt renumiti in Europa pentru confruntarile sangeroase in care au luat parte (VIDEO)

Legia Varsovia este unul din cele mai de succes cluburi de fotbal din Polonia, fiind printre cele mai populare in randul suporterilor de fotbal. Fanii acestui club sunt considerati foarte spontani,.

Analiza: Cine sunt posibilii ministri ai lui Trump. Diplomatia ar putea fi condusa de personaje pro-Putin si ostile NATO

Jurnalistii de la Politico au incercat sa prezica cine va face parte din cabinetul lui Donald Trump. in opinia acestora, ar putea fi unul dintre cele mai atipice guverne din istoria moderna a Statelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )