Libnet.ro
UNICEF

11:46

ANALIZA Simona Halep a pierdut locul doi mondial. De cate puncte are nevoie pentru a reveni vicelider WTA

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Simona Halep a pierdut locul doi mondial. De cate puncte are nevoie pentru a reveni vicelider WTA

Simona Halep a fost invinsa in semifinalele turneului de la Roma, de Carla Suarez Navarro si de luni nu va mai fi numarul doi mondial. continuă pe Adevărul

Simona Halep pierde locul 2 mondial

Simona Halep va pierde de luni, oficial, locul 2 mondial WTA, care ii va fi luat de Maria Sharapova.

Roma 2015: Simona Halep a pierdut locul 2 mondial. Sarapova se poate distanta in finala

Simona Halep a pierdut locul 2 mondial, in urma rezultatelor din semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. Ea va fi depasita, in clasamentul actualizat luni, de rusoaica Maria Sarapova.

Maria Sarapova s-a calificat in finala turneului de la Roma si va reveni de luni pe locul doi mondial, devansand-o pe Simona Halep

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 3 WTA, s-a calificat sambata in finala turenului de tenis de la Roma, dupa ce a invins-o pe compatrioata sa Daria Gavrilova, numarul 78 mondial, inforemaza site-ul.

Simona Halep pierde locul 2 WTA

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 3 WTA, a invins-o pe compatrioata sa Daria Gavrilova, numarul 78 mondial, scor 7-5, 6-3, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, si a acces in finala, performanta datorita careia o va devansa.

LIVE TEXT - WTA Roma, semifinale: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-2, 3-6, 2-2

Simona Halep, locul 2 WTA joaca acum, cu sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, in semifinalele turneului de la Roma. Partida are loc pe terenul central. Halep si Suarez Navarro s-au mai intalnit de noua ori pana in prezent, scorul fiind de 5-4 pentru jucatoarea romana. Jucatoarea din Constanta a pierdut toate cele trei meciuri disputate anterior cu Suarez Navarro pe zgura, aceeasi suprafata ca la Roma. Meciul este transmis in direct pe Dolcesport si LIVE TEXT pe HotNews. ro.

Simona Halep, in semifinalele Turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Alexandra Dulgheru

Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Roma, pe Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, scor 6-1, 6-0, informeaza B1 TV. Romanca de 23 de ani a invins-o, in.

WTA Roma: Simona Halep vs Venus Williams 6-2, 6-1/In control total - Duel romanesc cu Dulgheru in sferturi

Meciul Simonei Halep cu Venus Williams de la Foro Italico) a parut unul de antrenament, in care numarul doi mondial a exersat cu mare succes o serie de lovituri. Dupa o ora si un minut de joc, Simona s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1, trecandu-si astfel in palmares prima victorie impotriva fostului lider mondial. In sferturile competitiei Premier 5 de la Roma, Halep o va intalni pe Alexandra Dulgheru.

Simona Halep, dupa eliminarea in semifinale de la Roma: Suarez Navarro a meritat victoria

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, sambata, dupa eliminarea in semifinale la turneul de la Roma, ca adversara sa, sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, a meritat victoria,.

LIVE TEXT. Simona Halep - Carla Suarez Navarro 6-2, 3-6. Set decisiv pentru a stabili castigatoarea

Simona Halep, locul 2 WTA, o intalneste pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, in semifinalele turneului de la Roma. LIVE TEXTSimona Halep - Carla Suarez Navarro 2-2Suarez.

WTA Roma, semifinale: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro, sambata, de la ora 13.00

Meciul dintre jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, si sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, contand pentru semifinalele turneului de la Roma, este programat sambata, la ora 13. 00, conform site-ului oficial al competitiei. Partida va avea loc pe terenul central.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )