Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT. Simona Halep - Carla Suarez Navarro 6-2, 3-6. Set decisiv pentru a stabili castigatoarea

Antena3 Antena3,
LIVE TEXT. Simona Halep - Carla Suarez Navarro 6-2, 3-6. Set decisiv pentru a stabili castigatoarea

Simona Halep, locul 2 WTA, o intalneste pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, in semifinalele turneului de la Roma. LIVE TEXTSimona Halep - Carla Suarez Navarro 2-2Suarez. continuă pe Antena3

Sambata, un meci care nu trebuie ratat: S-a stabilit ora meciului Simona Halep - Carla Suarez Navarro, de la Roma

Simona Halep s-a calificat fara probleme in semifinalele turneului de la Roma, dupa ce a trecut in sferturi de Alexandra Dulgheru.

LIVE TEXT - WTA Roma, semifinale: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-2, 3-6, 2-2

Simona Halep, locul 2 WTA joaca acum, cu sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, in semifinalele turneului de la Roma. Partida are loc pe terenul central. Halep si Suarez Navarro s-au mai intalnit de noua ori pana in prezent, scorul fiind de 5-4 pentru jucatoarea romana. Jucatoarea din Constanta a pierdut toate cele trei meciuri disputate anterior cu Suarez Navarro pe zgura, aceeasi suprafata ca la Roma. Meciul este transmis in direct pe Dolcesport si LIVE TEXT pe HotNews. ro.

WTA Roma, semifinale: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro, sambata, de la ora 13.00

Meciul dintre jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, si sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, contand pentru semifinalele turneului de la Roma, este programat sambata, la ora 13. 00, conform site-ului oficial al competitiei. Partida va avea loc pe terenul central.

Simona s-a lovit de zidul spaniol pe zgura de la Roma.Halep - Suarez Navarro 6-2, 3-6, 5-7, dupa unul dintre cele mai dramatice meciuri de anul acesta

Simona Halep, locul 2 WTA a pierdut sambata meciul cu Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, in semifinalele turneului de la Roma. Romanca a pierdut toate cele patru meciuri jucate pe zgura cu jucatoarea din Spania, iar scorul intalnirilor directe este acum 5-5. Partida de la Roma a fost una din cele mai disputate din circuitul feminin din acest an, cea mai mare parte a schimburilor fiind la intensitate maxima.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Carla Navarro: 6-2, 3-6, 2-2. Meciul se transforma intr-o batalie a break-urilor

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2 si Carla Suarez Navarro, a zecea favorita a turneului, se vor intalni pentru a zecea oara in cariera. Semifinala de la Roma, dintre cele doua, are loc sambata.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Carla Navarro: sambata, ora 13.00. Avancronica duelului cu numarul 10

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2 si Carla Suarez Navarro, a zecea favorita a turneului, se vor intalni pentru a zecea oara in cariera. Semifinala de la Roma, dintre cele doua, are loc sambata.

Simona Halep a fost invinsa in semifinala turneului de la Roma de Carla Suarez Navarro

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa, sambata, in semifinala turneului de tenis de la Roma de sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, informeaza Mediafax. Meciul care a durat apoximativ doua.

Carla Suarez Navarro: Trebuie sa mananc, sa ma hidratez si sa dorm bine pentru a ma reface dupa meciul cu Halep

Carla Suarez Navarro a produs marea surpriza la turneul de la Roma, eliminand-o in trei seturi pe Simona Halep, numarul 2 mondial .

Simona Halep joaca in semifinale la Roma. Meciul va fi live TEXT, pe www.antena3.ro, de la ora 13.00

Meciul dintre jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, si sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, contand pentru semifinalele turneului de la Roma, este programat astazi, la ora 13.

LIVE Simona Halep in semifinale la Roma

Simona Halep joaca acumin semifinalele turneului de tenis de la Roma, cu Carla Suarez Navarro Spania). Amanunte in timp real, in pagina de mai jos. Partida a inceput la ora 13:09.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )