Libnet.ro
UNICEF

18:45

Anamaria Prodan, primele declaratii despre divortul de Reghecampf dupa ce Gigi Becali i-a dat de gol

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, primele declaratii despre divortul de Reghecampf dupa ce Gigi Becali i-a dat de gol

Scandal mare in fotbal intre deja celebrul Gigi Becali si cuplul cu vechime Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Ieri, latifundiarul din Pipera a facut o marturisire socanta pentru lumea fotbalului si a showbizului: cei doi ar dori sa divorteze. Acum, Anamaria Prodan a oferit primele declaratii despre divortul de Reghecampf dupa ce Gigi Becali i-a . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, primele declaratii despre incendiu de la Matei Bals. Ce a cerut, urgent, de la Vlad Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis a dat primele declaratii dupa incendiul care a avut loc in aceasta dimineata la Institutul Matei Bals, din Bucuresti. Ce spune seful statului despre tragedia care a avut loc? Klaus Iohannis, primele declaratii dupa incendiu Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii legate de tragedia care a avut loc vineri dimineata la .

Gigi Becali, turbat: A trecut la dezvaluiri despre Anamaria Prodan

Patronul FCSB a facut o criza de nervi, dupa ce a aflat despre ultimele declaratii date de impresarul FIFA, in care tot clanul Becali e, pur si simplu, calcat in picioare. Furios, latifundiarul a schimbat tonul si l-a atentionat si pe Laurentiu Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf a intervenit in scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali: L-a rugat sa nu mai vorbeasca despre familia noastra

Laurentiu Reghecampf a intervenit in scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB i-a trimis un mesaj omului de afaceri, prin care i-a cerut sa nu mai vorbeasca despre familia.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divorteaza? Cine i-a dat de gol pe cei doi soti

Divorteaza Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf? Potrivit Spynews. ro, cel care ar fi starnit aceasta rumoare ar fi Gigi Becali care considera ca nu iubirea i-a tinut impreuna pe cei doi, ci mai curand averea. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divorteaza? De altfel, conform spuselor unui apropiat al acestei familii, relatia care dainuie de 15 ani .

Anamaria Prodan l-a umilit pe Gigi Becali in public. Ce a indraznit sa spuna despre el

Anamaria Prodan a zis ieri la digisport. ro ca Becali ii daduse asigurari ca nimeni nu o sa intervina peste ea in transferul lui Dennis Man, dar Gigi Becali a parut ca a uitat de cele promise. Anamaria Prodan l-a umilit pe Gigi Becali in public imi zicea tata, la Dennis Man vei castiga bani ca .

Anamaria Prodan nu se mai opreste. Rafala de jigniri la adresa lui Gigi si Giovanni Becali: Doi sobolanei disperati! Sa nu ma deranjeze, ca sar amandoi din bocanci!

Dupa ce a ratat sansa de a incasa un comision gras de pe urma mutarii lui Dennis Man la Parma, Anamaria Prodan s-a dezlantuit. Impresara de fotbalisti a inceput razboiul cu verisorii Becali, Gigi si.

DigiSport: Nu doar Dennis Man a tradat-o pe Anamaria Prodan: I-am luat de jos si i-am pus pe bordura! Cine i-a mai zis pa agentei

Dennis Man 22 de ani) s-a transferat de la FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro, tranzactie din care Anamaria Prodan a fost sarita in ultimul moment.

Becali si Anamaria Prodan s-au sfasiat la televizor: Derapaje sexiste si jigniri grele din cauza banilor

Cel mai mare transfer din istoria campionatului, plecarea lui Denis Man la Parma in schimbul sumei de 13 milioane de euro, a fost intermediat de firma de impresariat a lui Ioan Becali. Ceea ce a scos-o din sarite pe Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, acuzatii grave la adresa lui Gigi si Giovanni Becali: L-au terorizat pe Dennis Man si pe tatal sau

Anamaria Prodan a ramas fara beneficii financiare din transferul lui Dennis Man la Parma, plecat pentru 13 milioane de euro. De mutare s-a ocupat Giovanni Becali, tinta unor atacuri grave ale impresarei de.

Petre Roman, adevarul despre divortul de Mioara. Daca afla Oana Roman, sigur plange

Petre Roman vorbeste in sfarsti despre divortul dintre el si Mioara Roman. Ce s-a intamplat intre ei si de ce se afla singura lor fiica singura? Care este motivul pe care nimeni nu l-a stiut pana acum? Petre Roman, dezvaluiri despre divortul de mama Oanei Fostul premier al Romaniei a fost invitattul Denisei Rifai si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )