Libnet.ro
UNICEF

05:45

Anamaria Prodan, acuzatii grave la adresa lui Gigi si Giovanni Becali: L-au terorizat pe Dennis Man si pe tatal sau

B1 B1,
Anamaria Prodan, acuzatii grave la adresa lui Gigi si Giovanni Becali: L-au terorizat pe Dennis Man si pe tatal sau

Anamaria Prodan a ramas fara beneficii financiare din transferul lui Dennis Man la Parma, plecat pentru 13 milioane de euro. De mutare s-a ocupat Giovanni Becali, tinta unor atacuri grave ale impresarei de. continuă pe B1

Laurentiu Reghecampf a intervenit in scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali: L-a rugat sa nu mai vorbeasca despre familia noastra

Laurentiu Reghecampf a intervenit in scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB i-a trimis un mesaj omului de afaceri, prin care i-a cerut sa nu mai vorbeasca despre familia.

DigiSport: Anamaria Prodan: Oferta pentru Man este foarte, foarte mare. Lucrez de 8 luni la acest transfer!

Intrebata daca propunerea de 10 milioane de euro de la Parma pentru Dennis Man se poate transforma intr-un transfer iminent, Anamaria Prodan, agentul jucatorului, spune ca datele mutarii sunt altele.

Acuzatii grave la adresa CNAS: Taxe in plus aplicate medicamentelor anti COVID-19

Cel mai mare producator de medicamente, Terapia Cluj, acuza Casa Nationala de Asigurari de Sanatate ca incearca sa obtine profit in plina pandemie si percepe taxe in plus pentru tratamentele impotriva COVID-19. Este vorba despre un medicament adus in tara la pret de productie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )