Libnet.ro
UNICEF

01:06

DigiSport: Nu doar Dennis Man a tradat-o pe Anamaria Prodan: I-am luat de jos si i-am pus pe bordura! Cine i-a mai zis pa agentei

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Nu doar Dennis Man a tradat-o pe Anamaria Prodan: I-am luat de jos si i-am pus pe bordura! Cine i-a mai zis pa agentei

Dennis Man 22 de ani) s-a transferat de la FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro, tranzactie din care Anamaria Prodan a fost sarita in ultimul moment. continuă pe Hotnews

Anamaria Prodan l-a umilit pe Gigi Becali in public. Ce a indraznit sa spuna despre el

Anamaria Prodan a zis ieri la digisport. ro ca Becali ii daduse asigurari ca nimeni nu o sa intervina peste ea in transferul lui Dennis Man, dar Gigi Becali a parut ca a uitat de cele promise. Anamaria Prodan l-a umilit pe Gigi Becali in public imi zicea tata, la Dennis Man vei castiga bani ca .

Anamaria Prodan, acuzatii grave la adresa lui Gigi si Giovanni Becali: L-au terorizat pe Dennis Man si pe tatal sau

Anamaria Prodan a ramas fara beneficii financiare din transferul lui Dennis Man la Parma, plecat pentru 13 milioane de euro. De mutare s-a ocupat Giovanni Becali, tinta unor atacuri grave ale impresarei de.

Anamaria Prodan nu se mai opreste. Rafala de jigniri la adresa lui Gigi si Giovanni Becali: Doi sobolanei disperati! Sa nu ma deranjeze, ca sar amandoi din bocanci!

Dupa ce a ratat sansa de a incasa un comision gras de pe urma mutarii lui Dennis Man la Parma, Anamaria Prodan s-a dezlantuit. Impresara de fotbalisti a inceput razboiul cu verisorii Becali, Gigi si.

Becali si Anamaria Prodan s-au sfasiat la televizor: Derapaje sexiste si jigniri grele din cauza banilor

Cel mai mare transfer din istoria campionatului, plecarea lui Denis Man la Parma in schimbul sumei de 13 milioane de euro, a fost intermediat de firma de impresariat a lui Ioan Becali. Ceea ce a scos-o din sarite pe Anamaria Prodan.

Cine este Tanner Krause, miliardarul cu care Gigi Becali a negociat transferul lui Dennis Man la Parma

Gigi Becali a negociat telefonic transferul lui Dennis Man la Parma, cu Tanner Krause, director general al companiei KumGo. Omul de afaceri are doar 33 de ani si l-a inlocuit in functia de CEO pe tatal sau,.

Mesajul lui Dennis Man la despartirea de FCSB

Jucatorul Dennis Man a devenit, oficial, noul echipier al formatiei italiene Parma. Transferul a fost anuntat vineri seara.

FOTO Dennis Man a semnat cu Parma Pana cand este valabil contractul romanului

Atacantul roman Dennis Man s-a transferat, vineri, de la FCSB la echipa italiana de fotbal Parma, a anuntat clubul din Serie A.

Ce numar va avea Dennis Man la Parma si cat va costa tricoul (FOTO)

Dennis Man nu a fost prezentat oficial la Parma, insa departamentul de marketing si vanzari al italienilor s-a miscat rapid in online. Tricoul romanului poate fi achizitionat de pe site-ul.

Dennis Man, anuntat oficial la Parma

Mijlocasul Dennis Man a semnat contractul cu echipa italiana Parma, mutarea fiind confirmata si de FCSB.

Dennis Man a semnat cu Parma

FCSB l-a vandut pe Dennis Man la Parma cu 13 milioane de euro si a stabilit un nou record de transfe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )