Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ancheta la cea mai moderna Polivalenta din Romania, dupa ce un copil a cazut de la peluza. Vom izola zona, evenimentele se vor desfasura in continuare

Adevărul Adevărul,
Ancheta la cea mai moderna Polivalenta din Romania, dupa ce un copil a cazut de la peluza. Vom izola zona, evenimentele se vor desfasura in continuare

O comisie tehnica de ancheta din cadrul Primariei Cluj-Napoca, incluzand reprezentanti ai autoritatilor din constructii si sport, respectiv ai constructorului Salii Polivelante din oras expertizeaza conditiile in care a avut loc incidentul de sambata, in care un copil de 9 ani a cazut in spatele peluzei retractabile, de la o inaltime de peste 4 metri. continuă pe Adevărul

Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

Sfarsitul de saptamana debuteaza cu o veste buna. De astazi, au inceput inscrierile la editia 2016 a concursului Cel mai bun Hairstylist din Romania. Cei mai talentati hairstylisti au sansa de a-si schimba viata.

Ancheta la Sala Polivalenta din Cluj, dupa accidentul unui copil

Politia a inceput o ancheta dupa ce un copil de noua ani care a cazut in gol de la o inaltime de patru metri, printr-un spatiu dintre trepte, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Aici se afla cea mai lunga tiroliana din lume: se numeste Bestia si zbori cu 105 km/h ca o pasare deasupra muntilor si copacilor

Cu o lungime de 1,45 km si instalata la 260 de metri deasupra solului, aceasta este cea mai lunga si extrema tiroliana din lume, pe care prinzi o viteza de 105 km/ora, potrivit ziplinetourspr. com . Pentru amatorii de senzatii tari, poate fi o noua.

Cele mai furate masini din Romania in ultimul an

Hotii de masini din Romania nu se lasa de meserie nici daca piata auto este la cel mai mic nivel din ultimii ani. Anul trecut, au sustras 1. 668 de autovehicule, majoritatea modele ale producatorului de automobile Dacia, potrivit Directiei de.

FOTO VIDEO Un barbat a sarit cu parasuta de pe cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat, a carui identitate a ramas necunoscuta, a sarit cu parasuta de pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra, sambata, si a reusit sa efectueze o aterizare controlata, pe o strada din partea sudica a capitalei britanice, informeaza bbc. com.

Viscri este cel mai vizitat sat din Romania: 32.000 de turisti, anul trecut

Biserica Fortificata din satul Viscri, care din anul 1999 face parte din patrimoniul mondial UNESCO, a fost vizitata anul trecut de 32. 000 de turisti, in mare parte straini, platitori de bilete.

Cele mai ciudate furturi din Romania. De la politistul care a furat chiloti tanga si prezervativela gospodarul care a furat usa unui WC din parc

In Romania, hotii fura orice, de la bunuri pentru subzistenta la obiecte scumpe pe care ulterior le valorifica. Cele mai ciudate furturi din Romania demonstreaza ca imaginatia infractorilor nu are limite atunci cand incearca sa obtina castiguri fara munca.

Un baiat a cazut in gol patru metri, in Sala Polivalenta din Cluj, in timpul unui meci

Un baiat in varsta de 9 ani a cazut in gol, de la o inaltime de peste patru metri, in timpul unui meci de baschet care a avut loc sambata seara in Sala Polivalenta din Cluj, transmite Agerpres.

Banca Transilvania cumpara Casa de Investitii Capital Partners, cea mai mare firma independenta de consultanta in fuziuni si achizitii si finantare corporativa din Romania

Banca Transilvania a anuntat astazi achizitia Casei de Investitii Capital Parteners, cea mai mare firma independenta de fuziuni si achizitii si de finantari corporative din Romania, prin compania sa de brokeraj pe bursa BT Securities. Tranzactia consta in preluarea echipei si brandului Capital Partners, astfel incat BT Securities va deveni BT Capital Parteners. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii martie in acest an.

Business Days: fiscalitatea, cea mai mare problema pentru afaceri

Cinci din cele sase principale provocari pentru afacerile din regiunea de vest a Romaniei tin, in perceptia celor chestionati, de fiscalitate, de birocratie si de coruptie, conform unei cercetari realizate in Timis, Arad si Bihor de Business Days, una dintre cele mai mari platforme de business networking din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )