Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ancheta la Sala Polivalenta din Cluj, dupa accidentul unui copil

România Liberă România Liberă,
Ancheta la Sala Polivalenta din Cluj, dupa accidentul unui copil

Politia a inceput o ancheta dupa ce un copil de noua ani care a cazut in gol de la o inaltime de patru metri, printr-un spatiu dintre trepte, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. continuă pe România Liberă

Un baiat a cazut in gol patru metri, in Sala Polivalenta din Cluj, in timpul unui meci

Un baiat in varsta de 9 ani a cazut in gol, de la o inaltime de peste patru metri, in timpul unui meci de baschet care a avut loc sambata seara in Sala Polivalenta din Cluj, transmite Agerpres.

Ancheta la o firma de lactate din Jibou, dupa ce 40 de elevi din Pitesti au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

O ancheta a inspectorilor de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Salaj are loc, vineri, la o firma de produse de lactate din Jobou si la magazinele care i-au comercializat produsele, dupa ce s-a stabilit ca peste 40 de elevi din Pitesti au ajuns la spital, cu toxiinfectie alimentara, dupa ce consumat branza de la respectiva firma.

Ancheta la cea mai moderna Polivalenta din Romania, dupa ce un copil a cazut de la peluza. Vom izola zona, evenimentele se vor desfasura in continuare

O comisie tehnica de ancheta din cadrul Primariei Cluj-Napoca, incluzand reprezentanti ai autoritatilor din constructii si sport, respectiv ai constructorului Salii Polivelante din oras expertizeaza conditiile in care a avut loc incidentul de sambata, in care un copil de 9 ani a cazut in spatele peluzei retractabile, de la o inaltime de peste 4 metri.

MAE a activat Celula de Criza dupa accidentul din Turcia soldat cu moartea a doi romani

Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, a dispus, luni, activarea Celulei de Criza ca urmare a accidentului rutier din Turcia, informeaza MAE intr-un comunicat de presa remis Agerpres. Potrivit.

Klaus Iohannis, mesaj dupa accidentul rutier din Turcia in care au murit romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj de condoleante pentru familiile celor doi romani care au murit in accidentul rutier produs in Turcia, informeaza presidency. ro.

Pe axa SUA - Marea Britanie - Romania: cum arata birourile 8x8 din Cluj, un sediu care tinde spre infinit

Cluj Napoca devine tot mai mult orasul dezvoltarilor si amenajarilor cu bun gust din Romania, iar acest lucru se poate vedea mai ales dupa ce numarul companiilor din domeniul IT care si-au deschis un sediu in inima Ardealului si care astazi gazduiesc.

VIDEO Contestatarii lui Donald Trump, dupa anularea unui miting electoral la Chicago din motive de securitate: Este rezultatul retoricii de dezbinare a lui Trump

Contestatarii nominalizarii lui Donald Trump pentru a candida din partea republicanilor la presedintia Statelor Unite considera ca anularea din motive de securitate a unui miting prevazut vineri seara la Chicago reprezinta o consecinta a retoricii de dezbinare practicata de excentricul om de afaceri, scrie The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )