Libnet.ro
UNICEF

20:30

Aici se afla cea mai lunga tiroliana din lume: se numeste Bestia si zbori cu 105 km/h ca o pasare deasupra muntilor si copacilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aici se afla cea mai lunga tiroliana din lume: se numeste Bestia si zbori cu 105 km/h ca o pasare deasupra muntilor si copacilor

Cu o lungime de 1,45 km si instalata la 260 de metri deasupra solului, aceasta este cea mai lunga si extrema tiroliana din lume, pe care prinzi o viteza de 105 km/ora, potrivit ziplinetourspr. com . Pentru amatorii de senzatii tari, poate fi o noua. continuă pe Wall-Street Ro

Cartea Recordurilor: Cel mai batran barbat din lume este un supravietuitor al Holocaustului. Vezi cati ani are

Un supravietuitor al lagarului de exterminare Auschwitz, care are acum 112 ani, este considerat cel mai batran din lume, potrivit reprezentantilor de la Cartea Recordurilor, informeaza BBC News in.

OMV Petrom, cea mai mare crestere din BET

Titlurile OMV Petrom SNP) au inregistrat, in perioada 1-8 martie, o apreciere de 8,11%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate, dar si din indicele extins BET-XT.

Un supravietuitor al Holocaustului, cel mai batran barbat din lume

Un supravietuitor al Holocaustului care are 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat de pe planeta.

FOTO VIDEO Un barbat a sarit cu parasuta de pe cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat, a carui identitate a ramas necunoscuta, a sarit cu parasuta de pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra, sambata, si a reusit sa efectueze o aterizare controlata, pe o strada din partea sudica a capitalei britanice, informeaza bbc. com.

Primarul Decebal Bacinschi, dupa ziua cea mai lunga: Procurorii DNA au fost foarte eleganti

Edilul municipiului Focsani a spus ca perchezitiile Directiei Nationale Anticoruptie in institutia pe care o conduce au legatura cu un denunt.

Hora bucuriei e si pentru romani. Cum au rapus handbalistele tricolore si 7.000 de inimi cea mai titrata nationala din lume, dupa 15 ani FOTO VIDEO

Meciul de handbal feminin Romania Norvegia, disputat miercuri la Cluj, a inceput cu sperante si s-a terminat cu dezlantuirea handbalistelor tricoolore intr-o hora a bucuriei, continuata cu salturi de bucurie si valuri facute inspre public, ca urmare a uriasei satisfactii de a fi invins echipa care domina handbalul feminin mondial in ultimul deceniu.

FOTO Cum au rapus handbalistele tricolore, dupa 15 ani, cea mai titrata nationala din lume. 7.000 de oameni, in culmea fericirii la Cluj

Meciul de handbal feminin Romania Norvegia, disputat miercuri, 9 martie, la Cluj, a inceput cu sperante si s-a terminat cu dezlantuirea handbalistelor tricolore intr-o hora a bucuriei, continuata cu salturi de bucurie si valuri facute inspre public, ca urmare a uriasei satisfactii de a fi invins echipa care domina handbalul feminin mondial in ultimul deceniu.

Surpriza de proportii in lumea fotbalistica. Acesta este cel mai valoros club din lume si nu este din Europa

Formatia chinezaGuangzhouEvergrande este echipa cu cea mai mare valoare din lume pe piata bursiera, anunta the Wall Street Journal, citata de GSP. Guangzhou Evergrande Taobao este cotata la 3,37.

O vedeta Antena 1 a trecut Oceanul pentru unul dintre cele mai importante maratoane din lume

Ca sa alergi un maraton trebuie sa ai calitati care nu tin numai de forta fizica. Ai nevoie de determinare, de entuziasm, de un moral bun, dar si de capacitatea de a-ti depasi propriile limite. Unul dintre.

Cele mai frumoase case din Venetia

Venetia, cel mai romantic oras din lume, este un muzeu in aer liber. Venetia este un labirint de stradute si canale, iar farmecul orasului este dat de nenumaratele palazzi ce se gasesc aici.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )