Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ancheta la un liceu din Bacau, din cauza unui elev care a consumat etnobotanice.

România Liberă România Liberă,
Ancheta la un liceu din Bacau, din cauza unui elev care a consumat etnobotanice.

Un liceu din Bacau este anchetat de Inspectoratul Judetean, din cauza unui elev care a ajuns la spital, dupa ce a consumat etnobotanice, conform Mediafax. Potrivit informatiilor oferite de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, elevului de 17 ani de la Colegiul Economic Ion Ghica din municipiul Bacau i s-a facut rau in timpul orei de religie, solicitand profesorului sa-i permita sa paraseasca sala de clasa. Elevul a plecat spre statia de autobuz, pentru a merge acasa, in . continuă pe România Liberă

Casiera unui liceu din Targoviste, acuzata ca ar fi furat peste 160.000 de lei din banii scolii

Casiera unui liceu din Targoviste este acuzata ca a furat peste 160. 000 de lei din banii liceului. Potrivit procurorilor, casiera nu inregistra banii proveniti din cazare, chirii si taxe pentru sustinerea.

Profesoara de limba franceza cu diploma de licenta falsa, la un liceu din Botosani

Caz revoltator la un liceu din Botosani. Timp de 4 ani, elevii de la un liceu au invatat limba franceza de la o profesoara impostoare. Dascalul este anchetat acum de procurori dupa ce conducerea scolii a.

Ramona Manescu, despre necesitatea unui plan care sa viabilizeze CFR din punct de vedere economic

Ministrul liberal al Transporturilor, Ramona Manescu, a vorbit recent despre prejudiciile financiare suferite de CFR SA, motivand ca acestea au fost cauzele principale care au determinat demiterea membrilor fostului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )