Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ramona Manescu, despre necesitatea unui plan care sa viabilizeze CFR din punct de vedere economic

B1 B1,
Ramona Manescu, despre necesitatea unui plan care sa viabilizeze CFR din punct de vedere economic

Ministrul liberal al Transporturilor, Ramona Manescu, a vorbit recent despre prejudiciile financiare suferite de CFR SA, motivand ca acestea au fost cauzele principale care au determinat demiterea membrilor fostului. continuă pe B1

Ramona Manescu vrea sa implementeze un mecanism prin care sa supravegheze managerii privati din companiile de stat

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, intr-un interviu acordat Mondo News, ca va introduce un mecanism de supraveghere si control la companiile din subordinea institutiei pe .

Marius Ghenea, la Daily Income: Lipsa unui plan de afaceri, principala eroare facute de antreprenori la inceput de drum

Antreprenorul Marius Ghenea a afirmat in editia de miercuri a emisiunii Daily Income, de la Antena 3, ca lipsa unui plan de afaceri este principala eroare facut de un antreprenor aflat la inceput de drum. Sunt foa.

Ancheta la un liceu din Bacau, din cauza unui elev care a consumat etnobotanice.

Un liceu din Bacau este anchetat de Inspectoratul Judetean, din cauza unui elev care a ajuns la spital, dupa ce a consumat etnobotanice, conform Mediafax. Potrivit informatiilor oferite de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, elevului de 17 ani de la Colegiul Economic Ion Ghica din municipiul Bacau i s-a facut rau in timpul orei de religie, solicitand profesorului sa-i permita sa paraseasca sala de clasa. Elevul a plecat spre statia de autobuz, pentru a merge acasa, in .

Managerul performant laudat de Fenechiu, scos pe tusa de Ramona Manescu.

Ministerul Transporturilor a revocat din functie intregul CA al CFR SA, compania de infrastructura feroviara, deoarece acesta nu ar fi stat cu ochii de directorul general al CFR SA, George Micu. Acesta ar fi prejudiciat compania. Ministerul Transporturilor MT) a revocat din functie, la finele saptamanii trecute, intregul Consiliu de Administratie al CFR SA CA CFR), compania care gestioneaza infrastructura feroviara nationala. Motivul oficial este acela ca CA al CFR nu ar fi supravegheat .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )