Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta la o scoala din Gorj, dupa ce o profesoara a reclamat ca a fost lovita si sechestrata de directoarea adjuncta

Hotnews Hotnews,
 Ancheta la o scoala din Gorj, dupa ce o profesoara a reclamat ca a fost lovita si sechestrata de directoarea adjuncta

Procurorii din Targu-Jiu au inceput o ancheta, dupa ce o profesoara de limba romana de la o scoala gimnaziala din oras a reclamat ca a fost lovita, sechestrata si apoi santajata de directoarea adjuncta a unitatii. Dascalul a depus o plangere si impotriva inspectorului scolar general, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Cum a fost lovit in cap de un glont tanarul din Gorj (ANIMATIE GRAFICA)

Parchetul Militar face verificari dupa ce un barbat de 22 de ani din Gorj a fost lovit in cap de un glont tras, cel mai probabil, dintr-un poligon in care se antrenau jandarmii.

Scandalagiul din Gorj a distrus masina politiei cu furca si i-a amenintat pe politisti. Nimic nu statea in calea lui. Autoritatile au luat arma si l-au impuscat. Trei gloante l-au nimerit

Un scandalagiu din Gorj a fost oprit de politisti cu focuri de arma! Doi agenti chemati sa aplaneze un conflict au fost atacati cu o furca de agresor. Individul le-a distrus masina si apoi si-a.

Situatie incredibila la o scoala din Suceava. Sute de elevi nu au primit nici acum manualele scolare! Motivul e incredibil

Situatie incredibila la o scoala din Suceava. Sute de elevi nu au primit nici acum manualele scolare deoarece bibliotecarul s-a pensionat. Cu toate ca elevii au inceput scoala de o saptamana, la Colegiul.

Situatie incredibila la o scoala din Suceava. Sute de elevi nu au primit nici acum manualele scolare

Situatie incredibila la o scoala din Suceava. Sute de elevi nu au primit nici acum manualele scolare deoarece bibliotecarul s-a pensionat. Cu toate ca elevii au inceput scoala de o saptamana, la.

Un tanar din Gorj a fost impuscat in cap de un glont care ar fi provenit de la un poligon aflat la doi kilometri

Un tanar in varsta de 22 de ani a fost impuscat in cap in fata unei biserici din Macesu, din orasul Targu Carbunesti, judetul Gorj. Glontul ar fi provenit de la un poligon de tragere din orasul.

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Kovesi, dupa ce a fost validata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european: E o recunoastere a profesionalismului

Kovesi a avut o prima reactie dupa ce a fost validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european. Fosta sefa DNA a sustinut ca votul din COREPER, precum si votul din.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata: A castigat statul de drept din Romania

Laura Codruta Kovesi a avut prima reactie vizavi de reusita acesteia. Fosta sefa DNA a intervenit telefonic la Digi24 unde a multumit tuturor romanilor care au incurajat-o si i-au fost alaturi. Ce comentarii a facut la adresa acuzelor insirate de Viorica Dancila? Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata! Kovesi a avut o sustinere .

Accident teribil pe A1, intre Ilia si Deva. Doi barbati au murit dupa ce au fost loviti de un TIR

Doi barbati din judetul Buzau au murit miercuri noaptea intr-un accident care a avut loc pe autostrada A1, intre localitatile Ilia si Deva, din judetul Hunedoara, dupa ce au fost loviti de un TIR, victimele.

Situatie revoltatoare la Cluj. Un elev de 11 ani a ajuns cu mana rupta dupa ce a fost batut si batjocorit de elevii sai

Un elev de 11 ani a ajuns acasa cu mana rupta dupa ce a fost batut si batjocorit de colegii sai de clasa. Incidentul ar fi avut loc in pauza, iar familia baiatului spune ca nu este prima data cand.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )