Libnet.ro
UNICEF

18:45

Situatie incredibila la o scoala din Suceava. Sute de elevi nu au primit nici acum manualele scolare

Antena3 Antena3,
Situatie incredibila la o scoala din Suceava. Sute de elevi nu au primit nici acum manualele scolare

Situatie incredibila la o scoala din Suceava. Sute de elevi nu au primit nici acum manualele scolare deoarece bibliotecarul s-a pensionat. Cu toate ca elevii au inceput scoala de o saptamana, la. continuă pe Antena3

Situatie incredibila la o scoala din Suceava. Sute de elevi nu au primit nici acum manualele scolare! Motivul e incredibil

Situatie incredibila la o scoala din Suceava. Sute de elevi nu au primit nici acum manualele scolare deoarece bibliotecarul s-a pensionat. Cu toate ca elevii au inceput scoala de o saptamana, la Colegiul.

Barbatul din Suceava a sunat a 112 si a anuntat disperat ca are nevoie de ajutor. Toti au ras pe sub mustati cand au vazut despre ce era vorba

Barbatul din Suceava a sunat a 112 si a anuntat disperat ca are nevoie de ajutor. Toti au ras pe sub mustati cand au vazut despre ce era vorba. Mai precis, moldoveanul a povestit ca dupa ce a baut cot la.

Scandal-monstru la o scoala din Dambovita! Profesor luat la bataie de tatal unui elev

Scandal la o scoala din Dambovita. Directorul Scolii Badulesti a fost luat la bataie de parintele unui elev. Profesorul a sunat la 112 si a povestit politistilor cum tatal unui elev de clasa a.

Momente de panica la o scoala din Gorj. Tavanul cladirii s-a prabusit (FOTO)

Clipe de teroare intr-o scoala din Gorj. O bucata din tavanul Scolii Gimnaziale din comuna Calnic s-a desprins in timpul lucrarilor efectuate la acoperisul cladirii. Incidentul nu s-a soldat cu.

Incendiu puternic la o scoala din judetul Harghita. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenta - FOTO

Incident grav in judetul Harghita. Un incendiu a izbucnit duminica seara la scoala din localitatea Suseni. La fata locului intervin doua echipaje cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un echipaj cu.

Incendiu puternic la o scoala din judetul Harghita. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenta

Incident grav in judetul Harghita. Un incendiu a izbucnit duminica seara la scoala din localitatea Suseni. La fata locului intervin doua echipaje cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un echipaj cu.

Motivul incredibil pentru care cei 700 de elevi ai unui liceu din Suceava au ramas fara manuale

Cei peste 700 de elevi ai Colegiului Tehnic Alexandru Ioan Cuza din Suceava nu au primit inca manualele scolare, desi cursurile au inceput de mai bine de o saptamana. Vinovat de situatie este Consiliul de Administratie al liceului.

Barbatul din Suceava a sunat disperat la 112. Sotia il batuse fara mila cu batul

Un barbat in varsta de 50 de ani din municipiul Suceava a sunat la 112 pentru a cere ajutor fiindca il batea nevasta. Ajunsi la fata locului, politistii l-au gasit pe barbat, iar acesta le-a povestit ce s-a.

FOTO VIDEO Cum arata scoala din Clejani, deschisa luni, dupa devastarea de saptamana trecuta

Scoala primara din comuna Clejani, judetul Giurgiu, devastata saptamana trecuta de trei copii, enervati de o jucarie muzicala, a fost deschisa luni in prezenta profesorilor si a oficialitatilor locale.

O bucata din tavanul unei clase de la o scoala din Gorj s-a prabusit. Director: Copiii erau in pauza, Doamne-ajuta ca nu erau in clasa

O bucata din tavanul unei clase de la o scoala din judetul Gorj s-a desprins luni in timp ce muncitorii lucrau la refacerea acoperisului vechi al cladirii, fara a exista victime intrucat copiii erau in pauza in momentul incidentului. Putea sa fie si altceva, dar Doamne-ajuta ca nu a fost, afirma directorul scolii la care invata aproximativ 100 de copii. La randul lor, autoritatile locale sustin ca s-a decis ca de acum inainte lucrarile la acoperis sa aiba loc doar dupa ce elevii pleaca de la scoala, scrie Gorjeanul. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )