Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ancheta de al SJU Piatra - Neamt este in desfasurare. Procurorii de la Parchetul General au ajuns la locul tragediei (VIDEO)

B1 B1,
Ancheta de al SJU Piatra - Neamt este in desfasurare. Procurorii de la Parchetul General au ajuns la locul tragediei (VIDEO)

Achetatorii au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Este vorba despre criminalistii si procuroii veniti de la Bucuresti si sunt coordonati de alti doi procurori ai Parchetului General,. continuă pe B1

Fost manager al SJU Piatra Neamt, despre initiativa privind construirea unui nou spital: Nu s-a mai rezolvat. Finantarea o asigura Consiliul Judetean. Probabil ca factorul politic este cel care decide (VIDEO)

Codrut Munteanu, fost manager la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a vorbit despre culisele initiativei privind construirea unui nou spital, demers care nu s-a mai rezolvat in cele din urma.

Gabriel Oprea, mesaj dupa incendiul de la Piatra-Neamt: Este un moment dureros in care trebuie sa fim solidari cu cei care traiesc aceasta mare suferinta

Fostul ministru, Gabriel Oprea a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile inoliate, ale victimelor incendiului de la Piatra Neamt: Transmitem condoleante familiilor celor care, din pacate, si-au.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

Medicul ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt este transportat in Belgia

Medicul Ioan Catalin Denciu, care a fost ranit sambata cand incerca sa salveze pacientii in timpul incendiului de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt este transportat duminica in Belgia, la Spitalul Regina Astrid.

Medicul de garda de la ATI de la Spitalul din Piatra Neamt este transferat in Belgia. Aeronava care il duce pe medicul erou a decolat de pe Aeroportul Otopeni

In urma incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamtau fost declarate decedate 10 persoane, internate cu COVID-19. Medicul de garda a suferit arsuri de gradul III si IV si va fi.

IONEL ARSENE, PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN PIATRA NEAMT: O tragedie fara margini, care a indoliat judetul

Incendiul de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, soldat cu 10 morti, este una dintre cele mai mari tragedii care a indoliat judetul, a declarat presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, transmite Agerpres.

Arafat, despre cauza decesului pacientilor de la Piatra Neamt: Este foarte greu de spus acum daca au murit din cauza arsurilor sau a fumului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat sambata noapte ca este foarte greu de precizat acum daca cei 10 pacienti de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt au murit din cauza arsurilor sau a intoxicatiei cu fum.

Rares Bogdan: Spitalul din Piatra Neamt este subordonat CJ condus de PSD-istul Arsene, care schimba managerii ca pe sosete

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan acuza faptul ca autoritatile nu au facut nicio investitie in ultimii 5 ani la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde sambata seara au murit 10 pacienti la sectia ATI COVID, in urma unui incendiu.

Cristian Tudor Popescu scrie despre Dumnezeul Ticalosiei, Prostiei si Nepasarii, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti care erau bolnavi de COVID si erau intubati au decedat dupa ce un incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza la Sectia ATI din incinta Spitalului Judetean Piatra Neamt. Este cel mai grav.

Incendiul de la Spitalul Piatra Neamt Procurorii au inceput cercetarea la fata locului Ancheta este condusa de procurorul Marius Iacob, cel care s-a ocupat in trecut de cercetarile in cazul Colectiv

O echipa formata din procurori de la Parchetul General, politisti si specialisti in investigarea incendiilor au demarat, duminica dimineata, cercetarea la fata locului in cazul incendiului de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, scrie Agerpres. Ancheta este condusa de procurorul Marius Iacob de la Parchetul General, cel care s-a ocupat in trecut de cercetarile in cazul Colectiv sau incendiul de la Maternitatea Giulesti. Marius Iacob a declarat duminica faptul ca cercetarea la fata locului ar putea dura si doua zile, iar la aceasta participa specialisti in incendii de la INSEMEX Petrosani, specialisti de la Institutul National de Criminalistica si de la Politia Romana.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )