Libnet.ro
UNICEF

20:30

Arafat, despre cauza decesului pacientilor de la Piatra Neamt: Este foarte greu de spus acum daca au murit din cauza arsurilor sau a fumului

Adevărul Adevărul,
Arafat, despre cauza decesului pacientilor de la Piatra Neamt: Este foarte greu de spus acum daca au murit din cauza arsurilor sau a fumului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat sambata noapte ca este foarte greu de precizat acum daca cei 10 pacienti de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt au murit din cauza arsurilor sau a intoxicatiei cu fum. continuă pe Adevărul

Ancheta de al SJU Piatra - Neamt este in desfasurare. Procurorii de la Parchetul General au ajuns la locul tragediei (VIDEO)

Achetatorii au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Este vorba despre criminalistii si procuroii veniti de la Bucuresti si sunt coordonati de alti doi procurori ai Parchetului General,.

Medicul Radu Tincu, despre incendiul de la Piatra Neamt: Trebuie sa respecte toate perioadele de reverificare a aparaturii medicale si daca se gaseste o deficienta, ea trebuie corectata si semnalizata

Radu Tincu, medic pe sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, a vorbit, la B1 TV, despre tragedia de la Piatra Neamt. Acesta atrage atentia asupra verificarii aparaturii medicale, mai ales in aceasta.

Gabriel Oprea, mesaj dupa incendiul de la Piatra-Neamt: Este un moment dureros in care trebuie sa fim solidari cu cei care traiesc aceasta mare suferinta

Fostul ministru, Gabriel Oprea a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile inoliate, ale victimelor incendiului de la Piatra Neamt: Transmitem condoleante familiilor celor care, din pacate, si-au.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

Medic anestezist, despre incendiul de la Piatra Neamt: in orice sectie ATI din tara se poate intampla oricand aceeasi tragedie

Medicul anestezist Carmen Marginean sustineca tragedia de la Piatra Neamt care a dus la decesul a zece pacienti se poate repeta in orice moment. Singurul lucru pe care pot sa il spun e.

Ce scrie presa internationala despre incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Reuters, Associated Press, BBC, Al Jazeera, ABC, Deutsche Welle relateaza despre incendiul produs sambata seara la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea grava a unui medic care a incercat sa-i salveze.

Presa straina relateaza despre incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt

Reuters, Associated Press, BBC, Al Jazeera, ABC, Deutsche Welle relateaza despre incendiul produs sambata seara la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea grava a unui medic care a incercat sa-i salveze, noteaza News. ro.

Medicul ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt este transportat in Belgia

Medicul Ioan Catalin Denciu, care a fost ranit sambata cand incerca sa salveze pacientii in timpul incendiului de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt este transportat duminica in Belgia, la Spitalul Regina Astrid.

Medicul de garda de la ATI de la Spitalul din Piatra Neamt este transferat in Belgia. Aeronava care il duce pe medicul erou a decolat de pe Aeroportul Otopeni

In urma incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamtau fost declarate decedate 10 persoane, internate cu COVID-19. Medicul de garda a suferit arsuri de gradul III si IV si va fi.

Ludovic Orban, despre incendiul de la Piatra Neamt: Fara speculatii. Tot ce se stie e ca au fost prevazute lucrari de instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea numarului de paturi (VIDEO)

Dupa o sedinta de urgenta la MAI, Ludovic Orbana mentionat ca medicul grav ranit va fi transportat in Belgia si a spus ca nu ar trebui sa se faca speculatii despre cauzele incendiului pana cand nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )