Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fost manager al SJU Piatra Neamt, despre initiativa privind construirea unui nou spital: Nu s-a mai rezolvat. Finantarea o asigura Consiliul Judetean. Probabil ca factorul politic este cel care decide (VIDEO)

B1 B1,
Fost manager al SJU Piatra Neamt, despre initiativa privind construirea unui nou spital: Nu s-a mai rezolvat. Finantarea o asigura Consiliul Judetean. Probabil ca factorul politic este cel care decide (VIDEO)

Codrut Munteanu, fost manager la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a vorbit despre culisele initiativei privind construirea unui nou spital, demers care nu s-a mai rezolvat in cele din urma. continuă pe B1

Ancheta de al SJU Piatra - Neamt este in desfasurare. Procurorii de la Parchetul General au ajuns la locul tragediei (VIDEO)

Achetatorii au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Este vorba despre criminalistii si procuroii veniti de la Bucuresti si sunt coordonati de alti doi procurori ai Parchetului General,.

IONEL ARSENE, PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN PIATRA NEAMT: O tragedie fara margini, care a indoliat judetul

Incendiul de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, soldat cu 10 morti, este una dintre cele mai mari tragedii care a indoliat judetul, a declarat presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, transmite Agerpres.

Primarul din Piatra Neamt, despre incendiul din ATI COVID: E un Colectiv. E o tragedie

Primarul municipiului Piatra Neamt a fost, sambata seara, la Spitalul Judetean, unde 10 pacienti internati la Terapie Intensiva au murit. El considera ca acest incident este asemanator tragediei din clubul Colectiv din 2015.

Spitalul judetean Piatra Neamt, macinat de nereguli privind siguranta medicilor si pacientilor. Ce au gasit autoritatile

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ceea ce priveste siguranta personalului si a pacientilor chiar inaintea incendiului devastator, in urma caruia au murit 10 oameni si alti 7 au fost raniti.

UPDATE Medicul ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt ar putea fi transferat in Belgia Manager: S-a aruncat in flacari pentru a-i salva

Medicul ranit in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt va fi transferat la Bucuresti cu un avion militar. in noaptea de sambata spre duminica, el va fi dus cu o autospeciala SMURD la Iasi, de unde va fi luat de aeronava. Medicul va ajunge la Spitalul Floreasca. Potrivit unor surse citate de Digi 24, dupa evaluarea de la Bucuresti, medicul ar putea fi transferat la un spital din Belgia.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA SPITALUL PIATRA NEAMT: Acest accident groaznic ne arata de ce e absolut necesara reforma profunda a sistemului de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis considera ca foarte important acum sa se afle foarte rapid cum a fost posibil un incendiu precuk cel de la Spitalul Judetean Piatra Neamt soldat cu moartea a zece pacienti de la ATI, iar in opini asa, acest accident arata de ce e absolut necesara reforma profunda a sistemului de sanatate publica, transmite News. ro.

Raed Arafat, despre interventia de la Spitalul Piatra Neamt: Pompierii au ajuns in cinci minute. Interventia a durat 20 de minute

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca pompierii au ajuns in cinci minute la Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar incendiul izbucnit intr-un salon al Sectiei de Terapie Intensiva a fost stins in 20 de minute.

Un reputat medic rupe tacerea dupa incendiul din Piatra Neamt: Sunt o bomba cu ceas

Zece persoane au decedat in incendiul care a izbucnit sambata seara la sectia ATI din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Din primele evaluari ale pompierilor, prima ipoteza a cauzei incendiului este un scurtcircuit, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. S-a inceput ancheta. Despre evenimentul tragic a vorbit .

Medic ATI, despre colegii ATI COVID din Piatra Neamt: Ambii medici traiesc

Doi medici specialisti in terapie intensiva, Catalin Denciu si Pavel Bors, se aflau la serviciu cand incendiul de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Cei doi au fost afectati de incendiul izbucnit sambata, unde 10 pacienti bolnavi de COVID si-au pierdut viata, arsi de vii.

Revolta unui neurolog privind drama de la Piatra Neamt: Plecati toti acasa! Lasati Romania in pace!

Stabilit in Germania de noua ani, medicul neurolog George Crivac a scris o postare dura pe Facebook referitoare la drama de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde au murit 10 oameni sambata seara, la problemele acute ale sistemului de sanatate si la politicieni.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )