Libnet.ro
UNICEF

12:30

ANDRA, anunt important pe Facebook: Sunt insarcinata din nou Uite ce spune Catalin Maruta

Devorator Monden Devorator Monden,
ANDRA, anunt important pe Facebook: Sunt insarcinata din nou Uite ce spune Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta sunt foarte fericiti: au anuntat in aceasta dimineata ca vor fi din nou parinti. Frumoasa cantareata. continuă pe Devorator Monden

FOTO. Alina Gorghiu acuza, din nou, PSD ca ridica UN NOU ZID ANTI-JUSTITIE in cazul senatorilor Sova si Valcov

Alin Gorghiu, co-presedintele Partidului National LIberal, isi continua tirada impotriva PSD. intr-un nou mesaj postat marti pe contul sau de Facebook, Gorghiu ii acuza din nou pe social-democrati ca ridica un nou zid anti-justitie, dovada in plus fiind decizia Biroului Permanent al Senatului de luni de a tergiversa votul in plen in cazul senatorului Sova.

FOTOGALERIE Primaria Sectorului 6 a redeschis duminica Parcul Drumul Taberei in urma protestelor cetatenilor. Luni, parcul a fost inchis din nou

Primaria sectorului 6 a redeschis duminica Parcul Drumul Taberei dupa ce in ultimele trei saptamani cetatenii au protestat in fiecare duminica, cerandu-i acest lucru primarului Rares Manescu. Luni dimineata insa, parcul a fost inchis la loc, la intrare fiind pusa o pancarta pe care scria Parcul inchis pentru reabilitare. Pe 28 martie cetatenii au anuntat pe Facebook un nou protest, cerand din nou redeschiderea parcului.

Traian Basescu, asteptat din nou la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

UPDATE:Traian Basescu trebuie sa ajunga din nou astazi in fata procurorilor. Avocaul fostului presedinte a cerut timp, saptamana trecuta, pentru a studia dosarul in care este acuzat clientul.

Din nou soare in cuplul Brangelina?

Doar un zvon sau un sambure de adevar? Despre cuplul Brangelina se zvoneste ca se afla, din nou, in al noualea cer.

Andra si Catalin Maruta, din nou parinti. Cei doi vor avea o fetita

Andra si Catalin Maruta vor deveni din nou parinti, in luna iulie. Ce doi vor avea o fetita, dupa cum au anuntat pe paginile lor de Facebook.

Radu Mazare, din nou in fata judecatorilor. Este acuzat ca ar fi atribuit ilegal terenuri in Constanta si Mamaia

Radu Mazare si Nicusor Constantinescu sunt asteptati astazi la tribunal pentru un nou termen in dosarul retrocedarilor ilegale. Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazare a fost trimis in judecata de procurorii.

Mamutii, din nou printre noi? Cum planuiesc oamenii de stiinta sa ii readuca la viata

Cercetatorii de la Harvard University sunt cu un pas mai aproape de a readuce printre noi legendarul mamut. Acestia au introdus ADN colectat din fragmente de tesut in codul genetic al unui elefant, potrivit The Telegraph. Geneticienii au studiat ADN-ul conservat in fragmentele de tesuturi provenite din oase, par si grasime, gasite la o adancime [].

Subiectele zilei: PSD pregateste din nou martea neagra. Ponta vrea sa opereze Codul Penal; Cel mai bun sistem de invatamant din lume scoate materiile clasice din programa; Teroristii de la Revolutie, prostie crasa sau diversiune?

Putin va porni cel de-al treilea razboi mondial. Lech Walesa, liderul miscarii sindicale poloneze care a luptat impotriva comunismului si a Razboiului Rece, a declarat public ca Vladimir Putin este pe cale de a porni Cel De Al Treilea Razboi Mondial. Medicamente ieftine, acelasi efect ca cele scumpe promovate de farmacii. Care sunt si cat costa. Fiecare medicament scump de pe piata are si o alternativa mai ieftina, care are exact acelasi efect, subliniaza reprezentantii producatorilor de medicamente.

FOTO Miami 2015: Simona Halep si-a aflat posibilele adversare. Din nou Jankovic

Dupa castigarea Indian Wells, pentru Simona Halep, urmeaza turneul de la Miami, tot de categorie Premier Mandatory. Miami ar putea fi o noua borna in cariera deja impresionanta a celei mai bune romance din istoria tenisului.

Elle Macpherson vrea sa devina din nou mama la 51 de ani

Niciodata nu este prea tarziu. La 51 de ani, Elle Macpherson se gandeste sa devina in nou mama, de data aceasta langa actualul ei sot, Jeffrey Soffer.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )